SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

E.Yeni Malatya'nın Eren'i de Var

0
Güncellendi - 2018-12-21 15:41:42
E.Yeni Malatya'nın Eren'i de Var
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Eren Tozlu, son haftalarda ortaya koyduğu performansla parmak ısırtıyor. 28 yaşındaki santrafor, hem Spor Toto Süper Lig'de hem der Ziraat Türkiye Kupası'nda hem attığı hem de attırdığı gollerle dikkat çekiyor.

2016-2017 sezonunda Evkur Yeni Malatyaspor'a Mersin İdmanyurdu'ndan transfer olan Eren Tozlu, sezon başında iyi bir kamp dönemi geçirmiş ancak yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat olarak, bir süre yeşil sahalardan uzak kalmıştı.

Antrenmanlardaki çalışkanlığıyla dikkat çeken ileri uç oyuncusu, her geçen gün performansının üzerine koyarak yoluna devam etti.

Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla şuana kadar 61 karşılaşmaya çıkan Eren Tozlu, bu karşılaşmalarda 18 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de 18 karşılaşmada 865 dakika görev alan ve 2 gol kaydeden Tozlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 4 karşılaşmada 2 gol, 2'de asist yapmıştı.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 8 karşılaşmada 365 dakika görev alan Eren Tozlu, 3 gol kaydederken, 1 de asist yaptı. Tozlu, Türkiye Kupası'nda ise 2 gol, 1 de asistle oynuyor.

Spor Toto ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı son 4 karşılaşmada 4 gol kaydeden Eren Tozlu, 2 de asist yaptı.

Etimesgut Belediyespor ile 6 Aralık'ta Malatya'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Turu birinci maçında 1 gol kaydedip, 1'de asist yapan Eren Tozlu, Khalid Boutaib'in yokluğunda Büyükşehir Belediyespor ile ligin 15.haftasında deplasmanda oynanan karşılaşmada 2 gol birden atarak, takımının 3 puan almasında büyük bir rol oynadı. Ligin 16.haftasında Malatya'da Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada Khalid Boutaib'in kaydettiği ilk golde güzel bir asist yapan Eren Tozlu, Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda oynanan rövanş maçında 46.dakikada Micheal Pereira'nın yerine oyuna girdi ve 87.dakikada golünü attı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    10 TANE BOUTAİB EDERMİ ETMEZMİ SORUYORUM SİZE?
    0
    0
    Yanıtla
  • Alınma ama, futboldan anlamıyorsun!
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (5 yıl önce)
    bence yönetimin Ömer,Dia,Seth,Ahmet ildiz,Sulley,Eskihallaç,Göndermeli veya bir kaç takıma kiralanmalı helede dia
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedirhan (5 yıl önce)serdar isimli kullanıcı yorumuna
    saydıklarınız arasında, Ahmet İldiz özellikle, ikincisi Seth bu takımda kesinlikle kalmalı, Eskihallaç kiraya verilmeli, diğer üç futbolcunun kontratı iptal edilebilinirse iyi olur. Bu gün Azubukeyi aramıyorsak Ahmete borçluyuz. Genç mücadeleci, top tekniği iyi, birazcık daha iyi geliştirirse kendini çok daha iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)
    süper lige çıkmamızda çok faydası olmuştu.eren her zaman kadroda olması gereken gerek pressiyle gerek golcülüğü ile lazım futbolcu
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sol kanat dışında fazla transfer ihtiyacımız yoktur.Geldiğinden beri sakat ve bir türlü iyileşmeye niyeti olmayan ıskarta futbolcuları ömer ve İssiar Dia yı elden çıkarsak bize yeter.
    0
    0
    Yanıtla