SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğitim Bir Sen Malatya'dan Tepki!. "Yazık, Bir Daha Yazık"

Eğitim Bir Sen Malatya'dan Tepki!.
A- A+ PAYLAŞ

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Söylemez,  Milli Eğitim Bakanlığının şube müdürleri atama uygulamalarına tepki göstererek, " Yazık, zaten 76.Madde adı altında 400 civarı torpil- haksızlık ile doldurduğunuz il Merkezlerinin kalan boşluklarını da emek veren Sınavlı Şube Müdürü Adaylarına değil de kime saklıyorsunuz? Yazık bir daha Yazık” ifadelerini kaydetti.

Sosyal medy ahesabından açıklama yapan Eğitim Bir Sen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Söylemez, "Okul Projeleri ile ilgili iltimasın, kayırmanın olmadığı; sınav gibi kıstasların net olduğu bir çalışma yap(a)mayarak eğitimciler arasındaki barışı zedeleyen, güvensiz ortamı devam ettiren Bakanlığın kendi İl-İlçe yöneticilerini de zor durumda bıraktığını hatırlatalım. Yanlış uygulamalara rağmen, kim-kimden olursa olsun emek vermiş, mevcut yöneticilerin hukukunun korunması ve münhal bulunan yerlere referanslardan ziyade hakkını en iyi verebileceklerin (branş-cinsiyet önemli) atandığı bir çalışmayı önemsediğimizi belirtir. Mesuliyet makamlarına kolaylıklar diliyoruz." dedi.

Söylemez şunları da kaydetti: 

“Sınavlı Şube Müdürlüğü için Münhal gösterilen yerlere baktığımızda il Merkezlerindeki boş kadroların genelde kapatıldığı görülüyor. Yazık, zaten 76.Madde adı altında 400 civarı torpil- haksızlık ile doldurduğunuz il Merkezlerinin kalan boşluklarını da emek veren Sınavlı Şube Müdürü Adaylarına değil de kime saklıyorsunuz? Yazık bir daha Yazık!!!!!”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Öğretmen (1 ay önce)
    Öncelikle sayın başkan'ı tebrik ediyorum eğitim Bir sen inbaşkanı olmasına rağmen 76 maddeyi ve proje okullarına üsülsüz atanmayı dile getirmesi onun duruşunu göstermektedir Tebrikler başkanım
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Günaydın yeni mi fark etmiş yoksa olan oldu iki kelam edeyim mi demiş acaba.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Yirmi yıldır yapılan aynı şeyler, bu defa istediğin olmadığı için mi feryat ediyorsun.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ziyaretçi (1 ay önce)
    Bırak Allah'ını seversen kendiniz kendi sendikanızdan adamlar torpille bir yerlere gelirken sıkıntı yok. Mesele başkası olunca hak hukuk adalet dersiniz. Eğitim camiasına en büyük zararı veren yine eğitim birsen temsilcileridir. Adamlar hükümetin sendikası diye millete ahkâm kesiyorlar. Hele ki gereksiz ilçe temsilcileri..
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ali (1 ay önce)
    Samimiyetsizsin başkan tıpkı sendikacılığın gibi 76. Maddeden atamalar yapılırken neredeydin demezlermi gerçi sen o zaman emekli olmuş hem sendikadan hem devlette almış olduğun maaşı yemekle meşguldün. Sende haklısın.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Öğretmen (1 ay önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    On numara tespit Ali bey mış gibi görünmüş yüzsüzlüğün daniskası.
    %100
    %0
    Yanıtla