SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Ekibimizin Güler Yüzlü Olması Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2021-12-18 01:47:28
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 13 - 17 Aralık 2021 tarihleri arasında düzenlediği “Protokol Kuralları, Liderlik, Etkili İletişim, Beden Dili ve Mikro İfadeler, Ekip/Takım Çalışması ve Çatışma Yönetimi, Kurum Kültürü ve Kurumsal Aidiyet” konulu hizmet içi eğitim semineri sona erdi.

Eğitimler sonunda sertifika töreni düzenlendi. Törene; MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, genel müdür yardımcıları, daire başkanları ve personeller katıldı. Öğleden önce ve öğleden sonra iki oturum halinde 8 konu başlığı altında düzenlenen eğitimlere MASKİ personelleri yoğun ilgi gösterdi.

Törende konuşan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, göreve geldikleri günden itibaren iş ortamında birlik beraberliği önemsediklerini ve aile ortamı oluşturmayı istediklerini belirterek, “Eğitimler kurumumuz ve personelimiz için oldukça önemlidir. Bizde bu noktada imkân sağlamaya çalışıyoruz. 13 Aralık Pazartesi gününden 17 Aralık Cuma gününe kadar Huriye Can Eser hocamızın eğitimleri oldu. Sağ olsun kurumumuza canlılık kattı. Bu tarz eğitimleri belirli aralıklarla yapmaya devam edeceğiz. Bizim kurum olarak en büyük görevimiz altyapı hizmeti sunmaktır. Vatandaşla birebir iletişim halinde oluyoruz. Ekibimiz işlerini yaparken özverili ve güler yüzlü olması gerekiyor. Hocama tüm katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız