SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ekonomiye Yıllık Katkısı 5,6 Milyon TL Olacak"

0
Güncellendi - 2019-04-11 03:36:46
A- A+ PAYLAŞ

DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Yeşilvadi (Beylerderesi) Barajı ile ilgili bilgi verdi ve  "Çalışmaları tamamlanan Malatya Yeşilvadi (Beylerderesi) Barajının tamamlanarak su tutulduğunu açıklayarak barajda depolanacak su ile 6 bin 220 dekar zirai arazi sulanması sağlanacaktır" dedi.

Genel Müdür Aydın,"Temelden yüksekliği 43 metre ve 4,95 milyon m3 su biriktirme hacmine sahip olan Malatya Yeşilvadi  Barajının tamamlanması ile birlikte ile bölgede yapılacak sulu tarım ile birlikte hem tarlalardaki verim artacak, hem de yörede ürün çeşitliliğini sağlayacak.Projenin tamamlanması ile 2019 birim fiyatları ile ülke ekonomisine yıllık 5 milyon 660 bin 200 TL katkı sağlanması hedefleniyor." ifadelerini kullandı.

Bülten-

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • malatya serdarı (5 yıl önce)
    sn. editör. önceki mailimi mail adresi yüzünden yayınlamamış olabilirsiniz ama bir düşünün yazdığım gerçekler nedeniyle gerçerli bir mail adresi vermem mümkün mü? ayrıca ip kaydından zaten bulursunuz. bir çok yorum zaten hep rumuzla... ben bu rumuz ve mail adresiyle de birçok yorum yapmıştım ve yayınlanmıştı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bk (5 yıl önce)
    Emeği geçenlere teşekkürler, İnşallah insanların piknik alanı ihtiyacını karşılayan Orduzu mesire alanı gibi olur. İnsanlarımızın stres atacak değişik yerlere çok ihtiyacı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • OZAN (5 yıl önce)
    Doğaya katkısı ne olacak? Hiç!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (5 yıl önce)
    Çok özensiz yapılmış bir eser.Bari kenarlara ağaç dikin de rezil olmayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    Bu su tutma işi köprüye zarar verecekmi hiç araştırma yapıldımı köprü ayaklarına yan etkisi olacakmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Bu barajın suyu nereden gelecek. Lütfen bile bile yanlış bilgi vermeyin. Allah rızası için. Kardeşim o baraj kışın dolar anladık. Yazın suyu kullandın. (Lağım suları ile beraber) Sonra ne olacak. Ha lütfen çat barajının doluluk oranını açıklayınnnnnn. Çat barajı dolarsa inşallah dolar amaç dışı kullanılmazsa siz bu barajı oradan dolduracaksınız. Vatanını seven inşallah bugünlerde sadece Malatyamız için değil dünya genelinde siyasette ve yönetenlerde yanlış bilgi topluma hakim olmaya başladı. Bu durum kötü sonun başlangıcı olsa gerek. Hele hele insanın gözüne baka baka yanlış bilgi vermek. Bolu belediye başkanı, HDP başkanı vbvbvbvbvbvbvbvbv
    0
    0
    Yanıtla
  • BİR BİLEN (5 yıl önce)
    bu göletmi kazandıracak okadar güldürmeyin insanları
    0
    0
    Yanıtla
  • Viyadük (5 yıl önce)
    Hocam ben bişeyi anlamadım cahil aklımla.. baraj setinin yüksekliği öyle görünüyor ki eski yolun en dip noktası olan köprüden daha yüksek... yani baraj tam dolunca eski yol kullanılamaz hale gelir mi?? Viyadükte bakım veya hasar vs gibi durumlar olursa eski yol kullanılabilir mi?
    0
    0
    Yanıtla