SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Eksik Olan Mevkilerimize Halen Transfer Yapamadık"

0
Güncellendi - 2017-07-31 02:24:05
A- A+ PAYLAŞ

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde 2. etap kamp çalışmalarını tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, AA muhabirine açıklama yaptı.

Antrenmanlarda herhangi bir sakatlanma olmadığını ifade eden Sağlam, "Oyuncularımız çok yoğun bir tempoda, 3 hazırlık maçı da oynayarak kampı tamamladı. Fiziksel anlamda kendimizi geliştirdik ve taktik anlamda sistemle alakalı paylaşımlar yaptık. Hangi sistem ve felsefe ile oynayacağımızı anlattık, onlar da bu konuda kendilerini geliştirmeye çalıştı." diye konuştu.

Deneyimli teknik adam, eksik bölgelere bir an önce transfer yapmaları gerektiğini aktararak, "Takım her geçen gün iyiye gidiyor fakat eksik olan mevkilerimize halen transfer yapamadık. Bir an önce eksik oyuncularımızın da transfer edilip bizimle çalışmalara katılması gerekiyor. Bu konuda birkaç gün içinde gelişme bekliyoruz. Önceliğimiz kadro kalitesini yükseltmek ve eksik olan mevkilere transferlerin yapılmasıdır." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Topuk Yaylası'ndaki kamp süresinde 3 hazırlık maçı yaptı. TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'u 2-0, TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor'u 4-1 yenen Malatya temsilcisi, TFF 1. Lig temsilcisi Adanaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Sarı-siyahlı takım, 4-5 Ağustos'ta Ankara'da düzenlenecek Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Futbol Turnuvası'na katılacak.

Düzce, AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • nüvit topaloğlu (6 yıl önce)
    Hocadan önce alınanlar fasarya topçular,zaten birini yolladılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • nüvit topaloğlu (6 yıl önce)
    Acele yok, son iki gün fiyatlar düşecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Y.Malatyaspor sportif direktörü Ali ravcı,bir haber kanalında transferde geç kaldıklarını açıkladı!Çok enteresan. Burada yaklaşık iki aydır futboldan anlayan,anlamayan basbas bağırdı.Transferde geç hareket ediliyor diye.Ama ne hikmetse ,liglerin başlamasına bir hafta kala yönetim bunu anlamış.Hayırlısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Bu takım düşer bu saçma sapan yönetimle olmaz Ertuğrul istifa eder irfan buz u getirirler yine
    0
    0
    Yanıtla
  • tuncer (6 yıl önce)
    Hazırlık maçları takım için yeterli değil.Dişli bir takımla oynamadı daha biraz zamana ihtiyacı var ama biran önce transferleri tamamlayıp takıma adapte etmek gerekiyor.Ertuğrul hoca kurt hoca geçmişi başarılı ama transfer aşısının tutması gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Son 10 gündür transferler birkaç gün içinde yapılacak diyen yönetimin birkaç gün anlayışına göre kaç gün bekleyeceğiz. Sportif direktör ne iş yapar herkes transferi bitirdi biz aldıklarımızı gönderiyoruz. Menejerlerin yüksek para aldıkları doğrumu hangi futbolcu menajerine kaç lira verildi açıklansın. Bu kadro ligi götüremez herkeste farkında transfer için kaç yönetici Avrupa'ya yada Brezilya'ya gitti oturdukları yerden menejerlerin teslim olmuş bir bir transfer zihniyeti var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Bu yönetimden ve aldıkları futbolculardan bir şey olmaz demedi demeyin.Süper lig bu amatörler için hayli büyük.Takımın bu sezonki bütçesine 1 milyon TL dahi koyamayan bir yönetim var ortada kendileri basına açıkladılar.Onların yaptığını herkes yapar.Vizyon sahibi ve paralı yönetici lazımdı ama maalesef Malatyaspor kimlerin eline kaldı.Bekle bizi PTT 1.lig herşey tüm hazırlıklarımız senin için seneye görüşmek üzere!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı (6 yıl önce)
    Aslında 13 günlük bir zamanda Yok.Çünkü 4-5 ağustos da Ankara TSYD turnuvasında tüm takımlar son halleriyle ilk ciddi sınavlarını verecekler.Yani transfer edilmesi istenen 6 futbolcunun en az 4 tanesinin önümüzdeki 4 yada 5 günde alınması gerekirki,takım aşağı yukarı şekillensin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinan (6 yıl önce)
    Kötü düşünmek istemiyorum ama 13 ağustos tarihine kadar 6 transfer nasıl halledilecek.Ayrıca Trabzon klübü açıklama yaptı.Burak Yılmaz gelse bile Martinez R.yi vermiyeceklerini basına açıkladılar.Çok geç ve yavaş hareket ediliyor.Bu taraftarın çektiği çile ne büyük.Stadına kadar sorunlu bir kulüp haline geldik.İnşallah yanılırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (6 yıl önce)
    başkan takımı seneye küme düşürecek bu seneki parayı ye seneye bişey kalmasın sonrada takım düşsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (6 yıl önce)
    Ali Ravci bu ligi götüremez
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (6 yıl önce)
    Hocanın istediği futbolcuları transfer etmekte EYMS geç kalıyor.Tahminim sorun transfer parasında kilitleniyor.bu nedenle gündemdeki oyuncuların takımı yada menajerleri ile anlaşma sağlanamıyor.olabilir Temennim Gündemdeki 5 yada 6 oyuncu ile biran evvel anlaşma sağlanır ve takımla birlikte çalışmalara başlarlarsa iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (6 yıl önce)
    Her konuda uyuyan yonetim futbolcu aliminda da uyuyor. Stad sponsor alt yapi tesislesme ve transfer hepsinde uyuyan yonetim bu sekilmi ligde yoneticilik yapacaksiniz yapamiyosaniz birakin lig az kalmiş halen eksik mevkilere oyuncu yok eger yapamayacaksiniz niye ptt 1.ligdeki oyuncularinizi gonderdiniz. Hocaya danismadan transfer bu ne yaw doyduk artik oyleyse hocayla anlasirken elimizdeki oyuncu kapasitesi bu 5-6 transfer daha yapariz senin dogrultunda lige cikariz diye soyleseydiniz hocada taktigini ona gore yapardi ona gore lige hazirlanirdi suanda ertugrul hocanin kafasinin karistigini soyleyebilirim ligde de verim alamazsiniz. Taraftar da iyi bir takim beklemesin sezonun ilk yarisini cikarirsa bu takim kimse daha sesini cikarmasin bence zor gunler bizi bekliyor yine stad da sac bas yolmaya devam hayirlisi artik
    0
    0
    Yanıtla