SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığspor'da Cafer Aydın Dönemi

0
Güncellendi - 2021-09-23 01:04:53
Elazığspor'da Cafer Aydın Dönemi
A- A+ PAYLAŞ

Elazığspor, prensip anlaşmasına vardığı ve son görüşmeler için Elazığ’a davet ettiği teknik direktör Cafer Aydın’la sözleşme imzaladı.

TFF 3. Lig 1. Grup ekibi Elazığspor, teknik direktörlük için görüştüğü Cafer Aydın’la resmi sözleşme imzaladı. Prensipte anlaşılan ve Elazığ’a davet edilen tecrübeli çalıştırıcı ile her konuda mutabakat sağlandı ve sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

Kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz, Cafer Aydın ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Teknik direktörümüz Cafer Aydın’ın ekibinde yardımcı antrenör Mustafa Sabri Odabaşı, kaleci antrenörü Samet Eğribel ve maç performans analisti Emre Gürbüz görev yapacak” açıklaması yapıldı.

Elazığspor’un gönlünde farklı bir yere sahip olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Geçen sezonu çok şanssız bir şekilde küme düşerek bitirdik. Bu sene de sıkıntılar var ama geçen seneden kalan oyuncular. İlk yarı toplayabileceğimiz kadar puan toplayıp, ikinci yarıya inşallah transfer tahtasını açarak daha farklı bir Elazığspor izlettireceğiz. En azından bu sezon ligde tutup gelecek sezon şampiyonluğa mücadele etme hedefinde olacağız. Geçen sene çocuklar gerçekten olağanüstü mücadele gösterdiler. Özellikle kalede çok büyük sıkıntılar yaşadık. Hayatım boyunca kimseyi suçlayarak iş yapmadım. Kale bizim sıkıntıyı aşamadığımız yer oldu, Elazığspor severler bilir bunu. Sezonu amatör kaleciyle tamamladık. Kaleye maalesef ki bir çözüm üretemedik. Sezon başı sıkıntılarla başladım Zonguldak Kömürspor’da. Ben son güne kadar Elazığspor’u bekledim. Transferin son gününe kadar Elazığ’ı bekledim. Tahtayı açıp 3. Ligde hedefe oynayan bir takımla başlamak istedim. Şartlar oluşmadı, maalesef tahtayı açamadık. Son gün Zonguldak’la anlaştık. Olmadı, maalesef şartlar istediğimiz gibi gitmedi ayrıldık. Rabbim bizi burada utandırmaz inşallah. Başkan da transferi yüzde 90 açacağız dedi. Ondan sonra çok farklı bir Elazığspor olacak. İlk devredeki alacağımız sonuçlar ikinci devredeki pozisyonumuzu belirleyecek” dedi.

Cafer Aydın, daha önce Malatyaspor'da teknik direktörlük görevinde bulunmuştu.

Elazığ, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız