SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elektrik ve Telefon Panolarını Tahrip Eden Şahıs Yakalandı

Elektrik ve Telefon Panolarını Tahrip Eden Şahıs Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yaklaşık 20 suçtan sabıkası bulunan şüpheli bir kişi gece yarısı elindeki demir çubuk ile 3 ayrı mahallede sokak ve caddelerdeki elektrik ve telefon panolarına zarar verdi. Şüpheli Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suçüstü yakalandı.

Olay, gece saat 02.00 sularından sonra meydana geldi. İ.K. adlı sabıkalı şüpheli Karakavak, Özalper ve Seyran olmak üzere 3 ayrı mahallede cadde ve sokaklardaki çok sayıda elektrik ve telefon panolarına demir çubukla zarar verdi.

Yeşilyurt İlçe Emniyet  Müdürlüğü ekiplerince elindeki demir ile birlikte suçüstü yakalanan İ.K.’nın yaklaşık 20 ayrı suçtan kaydının bulunduğu belirlendi.

Şüpheli hakkında Telekom ve FEDAŞ tarafından da şikayetçi olunduğu öğrenildi.

1 kişiyide demir sobayla yaraladığı belirlenen şüpheli hakkında “Kamu malına zarar verme ve kasten yaralama” suçlarından soruşturma başlatıldı.

Soruşturma devam ediyor.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Gerçek (4 ay önce)
    Denetimli serbestlik
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Necmettin önal (4 ay önce)
    Kanunların yetersizliği bir defa karşımıza çıkıyor. Düşünün adam 20 suçtan sabıkalı aramızda geziyor, yani polis jandarma yakalıyor kanun içeride cezasını çekmeye müsaade etmiyor adam bir kapıdan giriyor bir saat sonra diğer kapıdan saliveriliyor serbestsin işte bukadar suç işlemeye devam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • M.LEVENT (4 ay önce)
    "ADALET MÜLKÜN'de, DEVLETİN'de TEMELİDİR. İslam Hukukunda kısasa kısas vardır ve kısasta bizim için hayır vardır. Örtülü Af, şartlı tahliye ve denetimli serbestlik yoktur. Hiç kimsenin işlediği suçun yanına kar kalmaması, mutlaka işlediği suçun cezasını çekmelidir. Aksi uygulamalar mağdur olanların hakkının korunmaması ve yenmesidir ki KUL HAKKI'nın affı yoktur. Onlarca suç kaydı ve tekerrürü olanların elini kolunu sallaya sallaya dışarıda gezmesinin geçerli bir mazereti olamaz. Bu yanlış uygulamalar yüzünden maalesef ülkemiz suç ve mafya toplumu haline gelmiştir. Devlet vatandaşının can ve mal güvenliğini sağlamak ve korumak zorundadır. Cumhuriyetimizin ilk yıllarında, cezaevleri eğitim, meslek ve iş ocaklarıydı ve suç işleyenler bu şekilde ıslah edilmeye topluma kazandırılmaya çalışılmaktaydı. Bu nedenle, bir suçlunun ve mahkumun devlete 1 (bir) günlük maliyeti düşünülmeden, TOKİ tarafından en kısa sürede ülkemizim ihtiyacı kadar cezaevleri yapılmalıdır. Ayrıca cezaların caydırıcı olmaması dışındaki sosyal ve ekonomik suç işleme ve suça sürüklenme nedenlerinin de araştırılarak giderilmesi için gereken çalışmaların yapılması gerektiği kanaatindeyim. ADALET GEÇ VERİLMEZ TEZ VERİLMELİ. GEÇİKEN ADALET ADALET DEĞİLDİR. Adalet olmayan yerde hiç bir şeyin hayrı ve bereketi olmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gani (4 ay önce)
    Bunların cezaevinde ekmek yiyip su içmeleri için bir depremzede olmama rağmen (MTV vergisini bile ödedim!)benden kesilen vergilerle ihanet etmelerine artık tahammül edemiyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • KAYA (5 ay önce)
    Karakavakta bulunan sitemizin gece 01.30 da elektriği kesildi sabah saat 06:00 ancak geldi . biz bakım yapılıyor diye düşünürken olayın hırsızlık olduğunu öğrendik . elektrik olmadığı için gece soğukta kalorifer yanmadı çocuk yaşlı üşüdü belkide hasta oldu. peki bu insanlık düşmanı kaç yıl ceza alacak hatta hapiste yatacakmı kamu zararını söylemiyoruz bile özellikle Malatya dason zamanlarda bu tür hırsızlıklar arttı. bunlara gerekli cezanın verilmesi hatta çaldıkları malları sattıkları kişilerde ceza almalı ...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mahmut (5 ay önce)
    Ülkemizde Adalet olsa onun o iki kolunu kesse bakalım bir başkası bir daha böyle yaparmı. Vatan haninin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya'nın yerlisi (5 ay önce)
    Vatana millete faydası yok kendine faydası yok faydayı geçtim zarar veren onlarca sabıkası olan nüfus ısrarlarına o demir çubukla muamele yapmak lazım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • VoyVoda (5 ay önce)
    İ.K. ile bizzat ben ilgilenmek istiyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • bülent (5 ay önce)
    hain...hemde vatan haini...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (5 ay önce)
    Bu depremi fırsat bilip trafoları bileTahrip eden bundan tüm trafoların maliyeti alınmazsa adalet sağlanamaz.Bunu basit bir hırsızlık olarak değerlendirmemek gerekir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şeyho (5 ay önce)
    O demir çubuk bıçaklı sigortaya keşke temas etseydi , adil yargılanma ve ceza hükümleri hemen uygulanmış olurdu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Taniyormusunuz bu kisiyi
    %11
    %89
    Yanıtla
  • Tanıyor olmasın ne alaka kamu malına ve millete zararı veriyor sabıkası belli topluma zarardan başka bi faydası yoktur elektrik çarpması kendisine akıl parası
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Balkonda veya pencerede kafasına taş pirket ağır bir kütle düşmeliydi girdiği yerde yağlama yıkama yaparlar inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla