SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Elimde Olan Futbolcu Kadrosuna İnandım"

0
Güncellendi - 2017-10-02 02:15:21
A- A+ PAYLAŞ

  • Bir gollerinin verilmediğini belirten EYMS Teknik Direktörü, "Golümüzü vermiş olsaydı bugün buradan istediğimiz 3 puanı almış olacaktık. " dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut, milli maç arasını en iyi şekilde geçirip, sıkıntıları gidereceklerini ifade ederek, “İşimiz kolay değil. Kolay olsa zaten başkaları burada olurdu veya burada devam ederdi. Biz zoru başarmaya geldik. O yüzden bana verilen görevden asla geri adım atmadım. Milli maç arası var. Bu ara bize sıkıntılarımızı düzeltmek, kendimizi geliştirmek için süre verecek” dedi.

Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Bulut, takımın teknik patronu olarak ilk maçına çıktığını anımsattı.

Bulut, heyecanlı bir gün yaşadığını ifade ederek, “Yardımcı antrenörlükten teknik direktörlüğe geçmek farklı bir duygu” dedi.

Takımla kısa bir süre içerisinde Atiker Konyaspor karşılaşmasına hazırlandıklarını kaydeden Bulut, şunları söyledi:

“Kısa bir sürede takımın hem ofansif hem de defansif anlamda verdiği mesaj beni sevindirdi. Çünkü takımım en iyi şekilde bu mesajı verdi. Verdiğimiz bilgileri en iyi şekilde sahada yansıtmaya çalıştı. Ancak bunlar tam oturması, üzerinde çalışmamız gerekiyor. Önümüzde iki haftalık bir zamanımız var. Bu iki haftalık süreçte hem ofansif hem de defansif anlamda sıkıntılarımızı düzeltmeye çalışacağız. Daha çok dikine ve atak oynamamız lazım. Önümüzdeki süreçte bunları geliştireceğiz”

Bulut, Atiker Konyaspor karşısında topa sahip olan tarafın kendileri olduğunu belirterek, “İkili mücadelelerde yüzde 58’lik bir oran çıktı. Bu da ikinci yarıdan dolayı, ilk yarıda biraz kopukluklar oldu, istediğimiz oyunu oynayamadık. Mesafeler uzaktı. Rakibe uzaktık. Bunu ikinci yarıda daha iyi uygulayabildik. En önemlisi verilmeyen bir golümüz var. Top çıkmamış, top sahanın içerisinde ve yan hakem ne gördü bilmiyorum ama tahmin üzerine bayrak kaldırmaması lazım. Golümüzü vermiş olsaydı bugün buradan istediğimiz 3 puanı almış olacaktık. Önümüzde daha güzel ve moralli bir süreç olacaktı. Sonuçta kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin. 1 puan başlangıç için iyi. Bundan sonraki süreçte kendimizi her konuda geliştirmemiz lazım” diye konuştu.

Ligde zorlu bir sürece gireceklerini ifade eden Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben bu teklifi kabul ettiğimde, ‘burada bir şeyleri değiştirebileceğim’ düşüncesi vardı. Takıma inandım. Olan malzemeye inandım. Elimde olan futbolcu kadrosuna inandım. Bu kadroyla hem taktik hem de fiziksel olarak ileriye gidebileceğim düşüncesiyle buraya geldim. İşimiz kolay değil. Kolay olsa zaten başkaları burada olurdu veya burada devam ederdi. Biz zoru başarmaya geldik. O yüzden bana verilen görevden asla geri adım atmadım. Milli maç arası var. Bu ara bize sıkıntılarımızı düzeltmek, kendimizi geliştirmek için süre verecek. Önümüzde zorlu maçlar var. Her maç zorlu, dört haftalık süreç var. Fenerbahçe, Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Başakşehir ile karşılaşacağız. Kolay maçlar olmayacak ama ona göre takımımızı hazırlayacağız. Elimizdeki kadrolar maçlara çıkıp, istediğimiz puan veya puanları almaya çalışacağız.”

Bulut, karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Azubuike’nin sağlık durumuna ilişkin “Arka adalesinde ufak bir yırtık olduğunu tahmin ediyorum. Doktorla görüşmedim. Birinci mi, ikinci derece yırtık mı bilmiyorum” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Erol hoca sanırım fikstüre bakmadan gelmiş. Kalan maçların zorluğu ortada. Kısa pantolonu ile dikkat çekti. Oyuna müdahaleleri biraz geç oldu. Azunun sakatlanıp çıkması belki iyi oldu. Azunun yanında olan oyuncu oyun kurma özelliği yoksa Azu zarar veriyor takıma. Aytaç sağolsun yana geriye oynamaktan başka bir girişimi yok. Ama yerli Pirlomuz her duran topun başında. Ramazan Kahya'ya bu konuda çok söylendik herhalde ahını aldık. Ramazan şapkadan tavşan çıkarırdı zaman zaman. Aytaç penaltı atsa soru işareti. Murat Yıldırım Azu'nun sakatlığı uzarsa onun yerine, Azu düzelirse bu kez Aytaç'ın yerine oynamalı. Ama Trabzon yerli Pirlo Aytaç'ı her maç oynayacak diye kiralamış olabilir. Yoksa bu oyunla sahada olması mümkün değil. 90 dakika boyunca sayesinde ceza sahasına top götüremedik. Onun yapması gerekeni başkası yaptı ve onun önüne düşürülen topu gol yaptı. Oyunu Aytaç yüzünden Yalçın ile Sadık kuruyor. Onlarda teknikleri kadar verimli oluyor. Bu planla kalan zor fikstürde puan falan alamayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • evro (6 yıl önce)
    Erol hocam takımın dikine oynaması gerektiğini görmenize çok sevindim.ayrıca takım tam atağa kalkarken bazı oyuncular geri dönüş yapıyor.işte burada futbol zekası devreye giriyor.atağı öldürüyorlar resmen. diğer taraftan ilk 11 için ideal kadroyu artık oturtma zamanı gelmedimi.barazite gibi ileri iyi paslar çıkaran bir oyuncu yedekte kalıyor ve bu gidişle devre arası bu adam kaçar gibi geliyor bana. bence herkesin oynatacağı bir oyuncu.cishokkoyu çok acil forma sokarsanız ve şımarmadan oynamasını söylerseniz adam müthiş çıkışlar yapıyor ve iyi ortalar kesiyor. rahman ise tek orta yapamıyor.bu bir kayıp bence.dia da çok bencil ve vurdumduymaz.ona da disiplin verirseniz inanın deningden daha iyi top taşır.gelelim sadık kardeşime. defansta top kapıp heyecandan dan dun topu atıyor. bir bakıyorsun ilerde tek adam bekliyor.kafayı çalıştırıp atsa kontra atak yaratacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa k (6 yıl önce)
    EROL HOCAA İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ DİKİNE OYNAYAN BİTAKIM İZLERİZ NE BU YA AL VER GERİYE SADIK YALÇINN ERTAÇ KİM ALSA TOPU KURTULMAK İÇİN GERİYE VERİYO DİKİNE OYNAYAN DENİNG VAR DENİNG İLE DİA CİSSOKKO İLE TRAHMAN KANATLARDAN BİNDİRMELİ MİNA SADIK YAŞÇIN ÖNDE DEFANS BOMBA DİOOLL BARAZİTE AZUBUİKE AYNU ANDA DÜŞÜNEMİYORUM FORVETE BOUTAB TEK YETMİYO BATUHAN AHH AHH DİLAİBAM AHHH TURGUT KADRO GERÇEKTEN KÖTÜ DEĞİL AHNGİ OTURTMAK LAZIM HOCAM İŞİN ZOR YILLAR SONRA SÜPERLİGE ÇIKMIŞ PARA HARCAMADAN KORKAN Bİ YÖNETİM YILDIZ TRANSFER YOK SEN NEYAPACAN ÇIKIP SENMİ OYNAYACAN ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Malatyada o kadar çook teknik direktör var 'ki, ! . Erol hocam vede yönetim : Allah yardımcınız olsun ,
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil (6 yıl önce)
    Yan hakem pozisyonun ne kadar gerisinde kalmış.yedi 3 puanımızı.haram zıkkım olsun.7 hafta oldu.hep bizden çalıyor hakemler.
    0
    0
    Yanıtla
  • nüvit topaloğlu (6 yıl önce)
    Sahi yabancı transferler nerede? 700 bin euro verilen Mina yok, bedavaya Sadık oynuyor, Fernolle diye kaleci nerede, Aly Cisocco diye birinin yerine Rahman Buğra Aslanlar gibi oynuyor. Bu nasıl transfer.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    keşke iptal edilen şüpheli bir golden önce Konyaya verilmeyen buz gibi iki penaltıdan da bahsetseydiniz.Maç 3-0 olduktan sonra 90+ da gelen bir gol neyinize yararsa artık.Bırakın bu ayakları.Dürüst olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (6 yıl önce)
    Futbolcuları,teknik direktörü,kulüp başkanını beğenmeyen taraftarlar;Süper lige yeni çıkmış bu takımdan ne bekliyorsunuz.Şu anda şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe,Trabzon vs.ile Ligin en altındaki Gençlerbirliği arasında 2 maçlık puan farkı var.Bu klübün başkanından,malzemecisine kadar her hafta eleştiri var.El insaf yahu.
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer özcan (6 yıl önce)
    bu takımda sissoko, dia dening diallo brazete, kalede fernello kesinlikele oynamalı. bunlar avrupada önemli liglerde oynamış. bu oyuncuları yedek kulübesinde harcamak doğru değil.. biz yabancı kuralına göre transfer yaptık ve bunlar mutlaka onamalı, iyi değilse takıma kazandırılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ç. (6 yıl önce)
    Erol hocaya ne gerek şehrimizdeki malatyalı Mourinho’lar guardiollar , zidane’lara yazık oluyor haksızlık yapılıyor . Baksanıza dehalarımız takım bile kuruyor , erol hoca geleli kaç gün oldu beyler
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah (6 yıl önce)
    kardeşim bu nasıl bi yaklaşım hoca ilk maçta böyle bi açıklama yapılırmı ya işimiz kolay değil kolay olsa başkaları burada olurdu veya burada devam ederdi ne demek bu sende kaçmaya geldin heralde
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Beko (6 yıl önce)
    Başarılı Tamamlarız İnşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    maçın uzatma dakikasında zamana oynatıp top çeviren takımdan utandım.Erol un hoca moca olduğu yok.yol yakınken dönülmeli.Malatya hocaların acemi birliği olmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Takımın 10 kişi kaldığının farkında değilsin galiba.Yoksa sende evde oturup maç yorumu yapanlardanmısın.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (6 yıl önce)
    Erol hocamızın dediği gibi dikine oynamaliyiz saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Bülbüloğlu (6 yıl önce)
    Millete bak ya buradan kadro ayarlamaya maç yönetmeyede başlamış. Bekara karı boşamak kolay
    0
    0
    Yanıtla
  • akhisarlı (6 yıl önce)
    abi türkiye hakamler yuzunden gelişmiyo malatyanın stsl de 6 puanı hakemler yedi
    0
    0
    Yanıtla
  • N.S (6 yıl önce)
    Değerli hocam şu 11 ı denemenizi isterim.kalede ERTAC defansta M.AKCA...SADIK...R.BUGRA...YALCIN orta alanda AZUBIKE...A.KARA...M.YILDIRIM...ADEM ilerde E.TOZLU...I.DIA Özellikle ceza alanı dışından A.Kara ya direk kaleye isabetli şutlar artırılmalı.ani çıkışlar yapılarak kanatlardan eren tozlu desteklenmeli.Uzun boyun avantajını kullanmak için B.ALTUNTAS kullanilmali...Ayrica Orta alanda yorulanlarin yerine T.SAHIN kazanilmali... ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Maçın hakemlerini Allah'a havale ettim. Yazıklar olsun Malatya'nın hakkını yiyenlere.. Buz gibi golümüzü yediler adaletten yoksun hakemler.
    0
    0
    Yanıtla
  • mltykrl (6 yıl önce)
    denıng çok iyi...erenın yerıne barazıte yada dıa olursa takım hucumda güçlenır.4 1 2 2 1 seklınde oynarsak basarırız.ertaç, sadık , yalçın, 27numara,buğra........azubuke ......aytaç,adem.....dia ,denıng......9 numara.defansın arkasına şağ kanatta 88 denıngı kaçırabılırsek gol buluruz.aytaç ve azubuke orta saha önlerı açıkken top taşımları gerekıyor.önlerı boş yana pas atıyorlar...top sürmelerı gerekıyor...bıde topu çok kaldırmanın anlamı yok kısa yerden paslarla oynanmalı.yanı basıt düşünmek yeterlı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur (6 yıl önce)
    Allah yardımcımız olsun hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktürk (6 yıl önce)
    Bizde sana inandık Erol hocam Allah yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla