SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emekli Avukat Mustafa Alp Hayatını Kaybetti

Emekli Avukat Mustafa Alp Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

6 Şubat sabaha karşı 04.17'deki depremde Malatya'da çöken Hayat Sitesi'nde CHP'nin Malatya İl Kadın Kolları eski başkanı olan kızı Güllü Tuncer ile damadı Dr. Ekrem Tuncer'i kaybeden, emekli Avukat Mustafa Alp, İstanbul'da vefat etti.

Akçadağ Köy Enstitüsü'nün ilk mezunlarından olan öğretmen kökenli  Avukat Mustafa Alp'ın, uzun yıllar Malatya'da avukatlık yaptıktan sonra yerleştiği İstanbul'da geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Mustafa Alp'ın cenazesi, 6 Nisan Perşembe günü saat 15.30'da Sarıyer'deki İmam Hüseyin Cemevi'nde düzenlenen dini törenden sonra Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Avukat Mustafa Alp, depremde kaybettiği kızı Güllü Tuncer ile..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Haci (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Çok kıymetli bir insandı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • osman (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, yakınlarının başı sağ olsun
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Sevenlerinin başı sağ olsun,çok kaliteli bir aileydi ve yaşadığımız felakette önce Ekrem hoca ve kıymetli eşi hayatlarını kaybetti şimdi de Mustafa Bey,Allah rahmet eylesin
    %89
    %11
    Yanıtla