SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet ve Jandarma Personeli Bin Fidanı Toprakla Buluşturdu

Emniyet ve Jandarma Personeli Bin Fidanı Toprakla Buluşturdu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında hatıra ormanına bin fidan dikti.

Orduzu Pınarbaşı'nda kurulan 100. Yıl Hatıra Ormanı'nda düzenlenen törene katılan polis ve jandarma personeli, bin fidanı toprakla buluşturdu.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da törene katılarak fidan dikti.

Vali Yazıcı, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında emniyet ve jandarma adına bin fidanı toprakla buluşturduklarını söyledi.

Orman İşletme Müdürlüğüne ve Büyükşehir Belediyesine katkıları için teşekkür eden Yazıcı, şöyle konuştu:

"Ağaç gelecek demek, umut demek, yeşil her şey demek. Dolayısıyla Cumhuriyetimizin 100. yılında emniyet ve jandarmamıza ait bir Hatıra Ormanı'nın olmasını önemsiyorum. Bir hafta kadar önce 1923 fidanı yine bu bölgede öğrencilerimizle toprakla buluşturmuştuk. Bugün de gördüğünüz gibi tüm emniyet ve jandarma kuvvetlerimiz ağaç dikiyorlar. Bin tane ağacımızı, fidanımızı Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına toprakla buluşturduk. Daha yeşil bir Malatya için bu tür çalışmalarımızın Büyükşehir Belediyesi tarafından ve diğer kurumlar tarafından devam ettirileceğini de huzurlarınızda ifade etmek isterim."

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da ilerleyen günlerde 6 Şubat depremlerinde kentte hayatını kaybedenlerin anısına bin 237 fidanın dikileceğini kaydetti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kadir İpek (6 ay önce)
    Biraz da Beydağlarını yeşillendirin, ağaçlandırın başkanım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • taylor (6 ay önce)
    Her yıl her yere ağaç dikiliyor iyi lakin arkası kiraz bahçesi. ne sulayan var. ne bakımını yapan. ne budayan. sonuç yine bom boş dağlar ve kuru yazı. sadece günü kurtarmak gösteriş...
    %100
    %0
    Yanıtla