SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"En Çok İstediğim Şey Oynamak, Gol Atmak"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un yeni transferi Christian Cueva, sarı siyahlı takıma katılacağı günü beklerken, bir yandan da bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor.

2020-2021 sezonu hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor, dış transfer çalışmaları kapsamında 28 yaşındaki Perulu orta saha oyuncusu Christian Cueva ile anlaşma sağlamıştı. Perulu oyuncu, sarı siyahlı takıma katılacağı günü beklerken, bu süreyi de boş geçirmiyor. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, Videna tesislerinde bireysel olarak antrenman yapıyor.

Diario El Bocón da yer alan habere göre, Yeni Malatyaspor’un yeni transferi Christian Cueva, Videna tesislerinde bireysel olarak antrenman yapıyor.

Christian Cueva, yeni Malatyaspor'a bir an önce katılmayı düşünerek spor salonunda ve sahada fiziksel çalışmalar yapmaya devam ediyor. Her rutin, Perulu ekibin fiziksel eğitmenleri Néstor Bonillo ve Adrián Vaccarini tarafından yakından takip ediliyor.

Cueva, Yeni Malatyaspor’a transferiyle ilgili “Hayatımdaki pek çok şeyi düşünerek bir karar verdim.  Şimdi kariyerimde tekrar gösterdiğim harika anlara sahip olmak bana bağlı olacak. En çok istediğim şey oynamak, gol atmak, asist yapmak ve futbolun tadını çıkarmak” yorumunda bulundu.

Son olarak Brezilya ekibi Santos’un formasını giyen Christian Cueva, İspanya ekibi Rayo Vallecano’nun yanı sıra CF Pachuca, Unión Española, Krasnodar, Club Alianza Lima, Deportivo Toluca, São Paulo Futebol Clube ve Universidad San Martín de Porres takımlarında oynadı.

On numara mevkiinin yanı sıra sağ kanat, sol kanat, forvet arkası, orta saha sol, orta saha sol ve merkez orta sahada da görev yapabilen Christian Cueva’nın güncel piyasa değerinin 3 milyon Euro olduğu bildirildi.

2019-2020 sezonunda CF Pachuca takımından Santos’a kiralık olarak giden Christian Cueva, 66 kez Peru Milli Takımı’nın formasını da giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Shevchenko (3 yıl önce)
    Hayırlısıyla geleydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyüp (3 yıl önce)
    İnşallah tez zamanda takıma kavuşursun inanıyorum sen Malatya ya değer katarsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Bek raund una bakıldığında baya iyi adam Inşallah hayırlı olur malatyamiza
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Anlatılanlar çok olumlu esas sahada ve takım içinde görmek lazım.Ben 64 yaşındayım 35 sene önceki resimlerime bakıyorum bayağı yakışıklıymışım ama şimdi hamdolsun halime bakıyorum önceden eser yok.Adam tek başına bir takım adeta nereye koysan oynuyor.Hayırlı olur İnşaallah.
    0
    0
    Yanıtla