SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En İyi Oynadığımız Maçlardan Biriydi"

0
Güncellendi - 2018-12-23 19:02:55
A- A+ PAYLAŞ

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, takımın oyunundan ve mücadelesinden dolayı memnun olduğunu ancak puan sıralamasından memnun olmadığını söyledi. Aybaba, Yeni Malatyaspor maçının hakeminin performansını da iyi bulmadığını dile getirdi.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "En iyi oynadığımız maçlardan biriydi. Çok mücadele ettik. Rakibe pozisyon vermedik. Anlık hatadan gol yedik. Futbolda şans faktörü var. Oyunun bir yerde size dönmesi lazım, biz döndüremedik. Oyuncular çok mücadele ediyor. Küçük eksikler var. Anlık yapabileceğimiz şeyleri yapamıyoruz. Keşke 3 puanla bitirerek keyfini alsaydık. Bu kadronun yaptığı işlerden memnunum ama puan sıralamasından memnun değilim. Ligin ilk yarısında 4-5 maçı kazanabilirdik. İkinci yarı daha çok çalışacağız. Takıma transferle ilgili çalışmalar yapacağız. VAR’la ilgili yorum yapmıyoruz artık. Kamuoyunda tartışılıyor zaten. Hakem arkadaşımız oyunu etkiledi. Oyunun belirli bölümlerinde bizim öne gitmemizi engelledi. Ben bu arkadaşın performansını bu anlamda iyi bulmadım” dedi.

Bursa, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Başar pekin (5 yıl önce)
    samet hoca anlık bir hatadan gol yedik demiş. kardeşim takım öyle bir pas trafiği yaparak ceza sahasına girdi ki futbolcuların şaştı kaldı. ne anlık hatası.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Samet aybaba hakem ve spikerlerin çok derinlerden kalan bir malatya yarası var anlaşılan Dilin varmıyor değil mi malatya nın gücünü söylemeye
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (5 yıl önce)
    100 dakika oyun,uyduruk saçma sapan Malatyasor aleyhine verilen bir penaltı.Hakeme rağmen 1 puanı zor alan samet aybaba,sen teknik direktör değilsin?Malatyaspora karşı takımını aşırı motive etmişsin.Ümit nayır,Aytaç karanın hırsı neydi öyle?Yüklediğin Stres ,En iyi penaltı atan aytaç karanın elini ayağını doladı.Tek suçlu Samet aybabadır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Ey samet efendi Penalti verildiginde o kadar sıktın ki kendini o zaman daha da gurulandik, ne kadar buyuk oldugumuzu bir kez daha gördük malatyaspora karsi öne gecme firsati bulmustun ama penaltiyi atan malatyaspor adi altinda ezilip gole ceviremedi
    0
    0
    Yanıtla