SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Engelli Çocuklara Sultansuyu Harası Sürprizi

Engelli Çocuklara Sultansuyu Harası Sürprizi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu engelli bireylerin sosyal, kültürel hayatlarına katkı sunmak, engelli ve engelli ailelerin hayatını kolaylaştırmak adına yapmış olduğu faaliyetlere aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde engelli çocuklar Sultansuyu Tarım İşletmesine bir gezi programı düzenlendi. 

Dünyanın en ünlü yarış atlarının yetiştirildiği çiftliği gezen engelli çocuklar ve aileleri buradaki atlara binerek doya doya vakit geçirdiler.

Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altundaş, engelli çocukların sosyal hayata katılmalarına destek olmak ve onlarla güzel bir gün geçirmek adına Sultansuyu Tarım İşletmesine bir gezi programı düzenlediklerini söyledi.

 Engelli çocuklar ve engelli ailelerine yönelik olarak düzenlemiş oldukları programların devamlı olacağını kaydeden Altundaş, “ Bugün buraya gelmemizde bizlere destek olan MOTAŞ’a, bizleri burada Güleryüz ile karşılayan Sultansuyu Tarım İşletmesi personellerine, çocuklara ikramda bulunan BELSOS’a çok teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda engelliler adına yaptığımız her çalışmada bizleri yanız bırakmayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a ve Kent Konseyi Genel Sekreterliğine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Programa katılan çocuklar ve aileleri güzel bir gün geçirdiklerini söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür ettiler. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız