SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eniştesi Balkondan Girdi, İple Asılı Olarak Buldu

Eniştesi Balkondan Girdi, İple Asılı Olarak Buldu
A- A+ PAYLAŞ

Çukurdere Mahallesi'nde, eniştesi tarafından doğalgaz borusuna iple asılı olarak bulunan şahıs, kaldırıldığı hastanede öldü.

Edinilen bilgilere göre, olay saat 17.00 sıralarında Çukurdere Mahallesi Şehit Kalender Kısıklı Sokağındaki bir evde meydana geldi. 36 yaşındaki Emrah Ç. kendini, evin mutfak girişindeki doğalgaz borusuna halat tipi bir iple astı. Bu olay sırasında eve gelen şahsın eniştesi, kapıyı açan olmayınca balkondan girdiğinde doğalgaz borusuna asılı Emrah Ç. ile karşılaştı. Olayın bildirilmesi üzerine giden sağlık ve polis ekipleri, Emrah Ç.'nin ölmediğini belirleyince, şahıs ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan müdahalelere rağmen Emrah Ç. kurtarılamayarak öldü.

İntihar olarak değerlendirilen olayla ilgili soruşturmaya başlanırken, ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatya (1 yıl önce)
    Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun diyorum, ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum,Son yıllarda yanlizliklar arttı, komşuluk, akrabalık ilişkileri zayıfladı,pandemi dönemi bizleri psikolojik olarak olumsuz etkiledi,ekonomik krizde tuzu biberi oldu.
    %80
    %20
    Yanıtla