SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Enkazda Otururken Silahlı Saldırıya Uğradı

Enkazda Otururken Silahlı Saldırıya Uğradı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da depremlerde yıkılan bir binan enkazında silahlı saldırıya uğrayan 1 kişi yaralandı.

Olay, 14.15 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Kavaklıbağ Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Halep Cadde üzerinde depremlerde yıkılan bir binanın enkazında oturan M.Ö.’nün (18) yanına gelen akrabası olduğu belirtilen T.Ö. silahta ateş açtı. Açılan ateş sonucu sağ bacağına kurşun isabet eden şahıs yaralanırken, zanlı kaçarak bölgeden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ekiplerin olayın şüphelisini yakalamak için başlatmış olduğu çalışmalar sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Selamet (7 ay önce)
    2. resimdeki virajı görüyormusunuz, böyle bir yol olabilir mi? Esenliğin önünden dümdüz karşıya verseniz ya arkadaş böyle yol mu olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (7 ay önce)
    Her şey iyi hoş da bu yol bu hızla nasıl bitecek anlamıyorum. O kadar ağır ve yavaş bir çalışma var ki hayret doğrusu. Ayrıca madem 6 şerit yol yapacaksınız dümdüz kaliteli yapın bu kadar dönemeçli inişli çıkışlı yol mu olur, çok fazla viraj var bunları neden planlamadınız
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 ay önce)
    30 yıldır kuzey ve güney kuşak yolu,25 yıldır kuzey çevre yolu halen bitmedi.söylenen hiçbir şeye inanmayın kuzey kuşak yolu en erken 2 yıl sonra ,güney kuşak yolu en erken 5 yıl sonra, kuzey çevre yolu 10 yıldan önce açılamaz.1 -2 km açıp kurdela kesip açtık diyorlar vatandaşda tam açılmış sanıyor.algıda bunlar bir numara ,malatya da yol yok ,imar yok .kendimizi kandırmayalım bunu isteyen vatandaşda yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ekrem Demirbağ (7 ay önce)
    Şehir bitmiş durumda bir de hergün adam yaralama gasp hırsızlık birsürü olay..Yeni İçişleri Bakanı bu işlere sıcak bakmayan devlet adamı gibi duruyor.Malatyaya da el atması lazım texas gibi oldu.Soyulmadık ev de kalmadı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 ay önce)
    Ortalığı bulandırma kardeşim oradaki birçok birden fazla mülk sahibi genelde arsa karşılığı daire alanlar servetleri gitmesin diye ağırı orta, ortayı az hasara çevirme peşindeler. Elazığ depreminde güçlendirme yapanları gördük binalar insanlara mezar oldu. Bostanbaşını tamamen yıkıp tekrardan tarıma açsınlar. Doğa kendinden alınanı er yada geç tekrar alır
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Ali (7 ay önce)
    Çeteler vatandaşın hurda malzelerini gasp ediyorlar. Satılmasını engelliyorlar. Çok düşük fiyata alıyorlar. Vaad ettikleri parayı vermiyorlar. Vatandaş kendi yada yakınının canından korktuğu için sesini çıkaramıyor. Çeteler sabıkalı; suç işlemekten çekinmiyorlar. Bunların takip edilmesi gerekir. Güvenlik güçleri, özelikle istihbarat örgütleri bunları tespit etmesi, savcıların da daha etkin bunların üzerine gitmesi gerek.
    %88
    %12
    Yanıtla