SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan, İsveç İmzasını Attı

Erdoğan, İsveç İmzasını Attı
A- A+ PAYLAŞ

İsveç’in NATO’ya Katılım Protokolü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak, Türkiye Büyük Millet Meclisine sevk edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç'in NATO'ya Katılım Protokolü'nü imzaladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "İsveç'in NATO'ya Katılım Protokolü, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 23 Ekim 2023 tarihinde imzalanarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sevk edilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (5 ay önce)
    Eyyyyyy Amerika, Eyyyyyy İsrail. Kandırmaca.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • keramettin (6 ay önce)
    Vardır bunda bir keramet...
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 ay önce)
    Papazda olduğu gibi yine geri vites.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Şevket (6 ay önce)
    Eyy malatyalılar hadi çıkın konuşun hadi, daha iki ay önce Kuranı yakan yırtan bu ülke için imza atıyoruz. Söylenen sözler, kınamalar, bu can bu bendende oldukça söylemleri hepsi yalanmış. Aç kulağını gözünü hemşehrim gurban olam! Büyük oyunu görün daha da oylarınızı vermeyin, sizin Allahtan kitaptan korkunuz yok mu? Hiç mi vicdanınız sızlamıyor..
    %95
    %5
    Yanıtla