SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Eren Tozlu Ameliyat Oldu

0
Güncellendi - 2018-07-27 05:05:38
Eren Tozlu Ameliyat Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da, ikinci etap kamp çalışmaları esnasında sakatlanan Eren Tozlu ameliyat oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'deki Topuk Yaylası'nda sürdüren Yeni Malatyaspor'da üst üste yaşanan sakatlıklar moralleri bozdu. Aytemiz Alanyaspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sakatlanan ancak kısa sürede takıma katılan Eren Tozlu, antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat oldu. Kamptan ayrılan Tozlu, ameliyat olurken, yaklaşık bir ay yeşil sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Sarı kırmızılılarda kaleci Fabien Farnolle sakatlığı nedeniyle çalışmalarda yer almazken, birinci etap kamp çalışmalarında kaburgası kırılan Adem Büyük ile arka adalesinde ikinci derecede yırtık tespit edilen Ömer Şişmanoğlu ise takımdan ayrı kondisyoner nezaretinde çalışıyor.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Forvet Oyuncumuz Eren Tozlu Acıbadem Hastanesinde ameliyat edildi. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer tarafından yapılan kontrollerden Tozlu'nun sol dizinde menüsküs yırtılması tespit edildi. Futbolcumuzun 1 ay sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi" denildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kaplan (5 yıl önce)
    Şaşırdıkmı hayır bir alt lig yeterliliğinde eren tozlu da sakatlandı sanırım adil gevrek ve ali ravcı u21 den bir kaç arkadaşı profesionel yapsınlar yoksa ilk 11 i dahi oluşturamaz bu kadro ile çanlar yenimalatyaspor için çalıyor bu takım bu yıl bir alt lige yolcu düşer demiyorum düşecek yolcudur abbas bağlasan durmaz misali
    0
    0
    Yanıtla