SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Erol Bulut EYMS'de İlk Antrenmana Çıktı

0
Güncellendi - 2017-09-27 17:51:34
Erol Bulut EYMS'de İlk Antrenmana Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un yeni teknik direktörü Erol Bulut, takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Bulut, takımı Pazar günü oynanacak olan Atiker Konyaspor karşılaşmasına hazırlayacak.

Süper Ligin altıncı haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor’u 4-2 yenerek, deplasmanındaki ilk, ligdeki ise ikinci galibiyetini alan sarı kırmızılılar, ligin yedinci haftasında Yeni Malatya Stadyumu’nda Atiker Konyaspor’u ağırlayacak.

Bursaspor ve Kardemir Karabükspor maçlarına teknik direktörsüz çıkan Evkur Yeni Malatyaspor, Atiker Konyaspor karşılaşmasına çiçeği burnunda teknik adam Erol Bulut ile çıkacak.

Salı gecesi Evkur Yeni Malatyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Bulut, ayağının tozuyla Malatya’ya gelerek, takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Otelde futbolcular ile tanışan Bulut, antrenmana futbolcu izleme hocası Hakan Çalışkan ile birlikte geldi.

Antrenman öncesi futbolcularla bir toplantı yapan Bulut, hem çalışma sistemi hem de yapacakları antrenman hakkında bilgiler verdi. Futbolcularla arasında iyi bir diyalog olduğu gözlenen Bulut, antrenman sahasında yapılacak çalışmalar için sahayı kendisi hazırladı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman tam saha yapılan istasyon çalışmasının ardından gerçekleştirilen çift kale maçla sona erdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Karaçorlu (6 yıl önce)
    Ben erol hocanın başarılı olacağını düşünüyorum. Başkan iyi düşünmüş,irfan hoca da başarılıydı takımı şampiyon yaptı dil biliyordu futbolcularla diyalogu iyiydi ama erol hoca da ondan aşağı değildir. İsabetli bir seçim ismi geçenlerin içinde en iyisi haydı hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla
  • Berk (6 yıl önce)
    bir durun adam gelsin antrenman yaptırsın maça çıksın kendini kanıtlamak isteyecek hemen karalama yapmayın ağzı olan konuşuyor arkadaş nası bir taraftar mantığı. biletini al maça git destekle idmana git tatlı götür moral ver yanındayız de hemen karalama hemennn aman ha geç kalmayın boyunuz uzadı
    0
    0
    Yanıtla
  • eren (6 yıl önce)
    bu adam İrfan Buz dan daha mi iyi ? Sene başında İrfan hocayla devam etsek daha mı kötü bir konum da olurduk? Yönetim gerçekten iş bilmiyor acilen görevi bırakmalı tüm yönetim
    0
    0
    Yanıtla
  • veli97630 (6 yıl önce)eren isimli kullanıcı yorumuna
    sen mi aday olacan yönetime. az sabırlı olmayı öğrenin yeni çıkmış takım az hocaya güvenin koltukları kıracağınıza...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (6 yıl önce)
    kayısı götürün adam gayısı yesin
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    Hoş geldin EROL hoca şansın açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla