SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Erol Bulut'tan İlk Mesaj.. "Heyecanlıyım"

0
Güncellendi - 2017-09-27 04:51:25
Erol Bulut'tan İlk Mesaj..
A- A+ PAYLAŞ

Ertuğrul Sağlam'ın sürpriz bir şekilde Bursaspor maçı öncesinde mukavelesini tek taraflı feshedip Malatya'dan ayrılmasıyla teknik direktörsüz kalan Evkur Yeni Malatyaspor'un, teknik direktörlük için anlaştığı Erol Bulut, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, "Güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Heyecanlıyım" dedi.

Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yardımcısı olarak görev yapmakta iken EYMS'den teklif alan ve bu teklifi kabul ederek EYMS Başkanı Adil Gevrek ile el sıkışan Erol Bulut, twitter hesabında yayınladığı mesajda şöyle dedi:

"Evkur Yeni Malatyaspor'u hakettiği yere getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Heyecanlıyım : ) Erol Bulut"

Ferdi DURDU, Yeni Malatya  Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

29 yorum yapılmış

  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    MALATYAMIZA HAYIRLI OLSUN...İSABETLİ KARAR...
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (6 yıl önce)
    Üç gün orda beş gün burda hocaların bırakın peşini.Demiştik ya papaz hoca istemiyoruz. Adam genç,dinamik ve heyecanlı ayrıca futbolumuzun istikrar abidesi Avcı'nın dezgahından geçmiş bir isim,kötü olmasının imkanı yok. Şimdi bırakalım bunları, alalım biletleri keyfini çıkaralım yeni stadımızın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cebrail gur (6 yıl önce)
    Insallah hocam size guveniyoruz allah yar ve yardimciniz olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun;her iki taraf içinde hayırlı olsun umarım olumsuz düşünen zihniyetlere gereken cevabı sahada verirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    İnşallah başarılı olursun yoksa yandık.irfan iLe Mehmet'i bize getiriden süper olur eksiğimiz çok Başakşehir de bizim eksiğimizi tamamlayacak çok oyuncu var
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (6 yıl önce)
    çok bilmiş malatya taraftarı adama destek olun küfür yazıp adamı kötülüyeceginize bi faydanız olsun adamla anlaşma imzalanmış daha görmeden maça cıkmadan laf söylemeyin sinirliysenizde içinizde kalsın
    0
    0
    Yanıtla
  • N.S (6 yıl önce)
    Allah yar ve yardımcın olsun.Malatyamıza hoş geldin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali nesvat (6 yıl önce)
    İrfan Buz hocayı da kimse tanımıyordu Yeni Malatyaspor ilk yıl ligde tuttu ikinci yıl şampiyon yaptı Erol hocayı da kimse tanımıyor kariyerinin başında kendini kanıtlayacak başarılı olacağına inanıyorum. Piyasada bulunan cambaz hocalardan kalbe kat üstündür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)
    YÖNETİM NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ANLAMADIM. KONYA BİLET FİYATLARI YÜZÜNDEN O STAD DOLMAZ GÖRÜRSÜNÜZ. SORUMLUSUDA BU FİYATLARI BELİRLEYEN AKILLILAR. TAKIMIN BU VİRAJDA PUANA İHTİYACI VARKEN TARAFTARI SOĞUTMANIN ANLAMI NEDİR. YAZIKLAR OLSUN DİYORUM SADECE. NE AKLA HİZMET ANLAMIYORUM. KALE ARKALARI : 3 TL DOGU ÜST :5 TL DOĞU ALT: 7 BATI ÜST: 10 TL BATI ALT :12 OLSUN. BU YIL 3 BÜYÜK HARİCİNDEKİ FİYAT BÖYLE UYGULANIRSA % 85 STAD BAKIN 85 DİYORUM STAD ANCAK DOLAR. 3 BÜYÜKLERDE KALE ARKALARI 10 TL BATI ALT - ÜST 40 - 50 TL DOĞU ALT - ÜST 20 - 30 TL OLSUN. LAF DİNLEYİN KAZANAN MALATYASPOR OLSUN. DİKİNE GİDERSENİZ İFLAH OLAMAZSINIZ. ABARTMAYIN UÇMAYIN. STAD BÜYÜK OLUNCA GÖZÜNÜZÜ PARA BÜRÜMESİN. TARAFTAR BULAMAZ 2-3 TL YE BİLET SATAR KENDİNİZİ GÜLDÜRÜRSÜNÜZ BENDEN SÖYLEMESİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • sunu transfer et bu hoca gelsin demesini biliyorsunuz...para lazim takima..gercek destekciler parasi neyse verir gelirler..saygilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)Murat Bey isimli kullanıcı yorumuna
    KARDEŞİM BENDE İSTERİM MALATYASPORUN KASASI PARA DOLSUN. ANTALYA GİBİ YILDIZ ALALIM. MEVZUYU ANLAYARAK YAZMAK DAHA İYİ OLURDU BENCE. MALATYA ŞEHRİ BATI ŞEHRİ GİBİ DEĞİL. MALATYADA BİRÇOK İNSAN ASGARİ ÜCRETİN ALTINDA İŞYERLERİNDE SANAYİLERDE KAYISI FABRİKALARINDA YARI ZAMANLI EKMEK PARASI İÇİN ÇALIŞIYOR. BAK YAZDIĞIM BİLET FİYATLARINA DİKKAT ET.HER KESİME UYGUN. BU RAKAMLARI AŞARSALAR BU STADI DOLDURAMAZLAR. TEK HAYALİM O STADIN TAMAMINI BİR GÜN DOLDURMAK.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayraklı beko (6 yıl önce)
    Umarım camiamızı Mahcup etmezsin,Ertuğrul sağlam gibi fikrin ve zikrin olmasın Hocam Sana güveniyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevket uşak (6 yıl önce)
    Güle güle malatyam geldiğin yere başka adammı kalmadı yazıklar olsun size
    0
    0
    Yanıtla
  • çok biliyorsan gel hemen eleştirme..sorsak erol bulutun oyunculuğunu hatırlamazsın gelmiş burada konuşuyorsun hiçbir şeyden anlamayan taraftarlar gibi gerçi çoğunuzun futbolu bildiğine bile şüpheliyim
    0
    0
    Yanıtla
  • selami (6 yıl önce)
    umutluyuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın (6 yıl önce)
    Hadi Hayırlısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Malatyasporumuz için hayırlı olsun, Çok düzgün bir spor adamı , Başarılar dilerim .
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALIYIM (6 yıl önce)
    hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    takımı 2 haftadır çalıştıran malatyalı hakan hocamız yardımcı antrenör olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (6 yıl önce)
    Tabii heycanlanırsın Sn Bulut banada Bir şirket CEO luk verse bende heycanlanırım inşallah Malatya halkını mahçup etmezsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (6 yıl önce)
    Ah be iş bilmez malatya yönetimi daha ne diyim bir çuval inciri mahvetmek sanırım böyle birşey.Neye istinaden bu takıma erol bulut gibi henüz yardımcı antrenörlük dışında hiç bir vasfı olmayan birini getirdiniz. Süper lig'e yeni çıkan bir ekipsin,yep yeni bir takımsın ve bu takımın başına deyim yerindeyse acemi ve deneyimsiz birini getirmek zaten yönetimin ne kadar bilinçsiz,düşüncesiz olduğunun en net kanıdıdır madem ki böyle bir planın vardı hiç ertuğrul sağlamı getirmeyip sezon başı bu vasıfta birini takıma getireydin ya ayrıca ertuğrul sağlam'ın kaçmasını saymıyorum bile o da nereden bakarsan bak tam bir rezillik !! İnşallah bizler yanılırız ve yeni malatya bu ligde tutunur ama görüntü itibari ile bu takımın akıbeti geçen sezon ki kardeş adanaspor'la aynı olacak gibi duruyor.NOT : Alınan Galibiyetlere aldanmamak lazım ilk hafta osmanlı galibiyeti tamamen rakibin zayıflığı durumunda alınan bir skor zaten ilerleyen haftalarda gördük ki osmanlı ligin en kötüsü an itibari ile !! karabük galibiyeti ise ,düşüşteki bir takımın,gardı zayıf bir takımın neticesi sayesinde oluşan bir skor !!
    0
    0
    Yanıtla
  • veli97630 (6 yıl önce)uğur isimli kullanıcı yorumuna
    gel sen yönet çok biliyorsan
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Koskoca Malatyaspor yardımcı antrenöre kaldıysa vay halimize.Bundan sonrası için endişelenmemek mümkün değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun .Heyecanlı , istekli vede her zaman başarıya aç bir hocayla anlaşıldı ,tebrikler.Almanya alt yapısından yetişmiş kardeşimizin başarılı olacağına inanıyoruz.Alman futbolu gibi fizik antremanı yüksek mücadeleci bir takım bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    stajer hoca geldi ilk görev yeri heycanlı oldu...adil gevrek sağolsun irfan buz tercübesiz dedi gönderdi FATİH TERİM i bekler ken yılın bomba transferi geldi !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Şenol (6 yıl önce)
    Erol Bulut, engin deneyimlerini ve geçmişteki üstün başarılarını YMS'da devam edecektir varsa!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Oguz (6 yıl önce)
    Sonuna kadar arkamdayız seni iyi tanıyoruz hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Genç, heyecanlı ve başarıya aç bir hoca ( paraya aç değil ) şahsen Malatyamız için iyi olacağına inanıyorum ben. Ama maalesef seyirciye güvenmiyorum sırf küfredip içini rahatlatmak için tribüne giden ( insan ) tanıyorum Hocamıza da tavsiyem, bu tip insanlar muhakkak olacaktır. Doğru bildiğin yoldan şaşma. Biz gerçek Malatya taraftarları yanındayız. Rabbim yardımcın olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Karaca (6 yıl önce)
    İnşaallah her iki taraf içinde hayırlısı olur.Futbolun doğrularını yapıp adelet düsturu ile görev yapılırsa rabbimde yardımcınız olur .Başarılar dileklerimle ülkemiz genç bir teknik adam kazanır diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla