SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erteleme Futbolcuları Rahatlattı

0
Güncellendi - 2020-03-20 21:58:43
Erteleme Futbolcuları Rahatlattı
A- A+ PAYLAŞ

Liglerin ertelenmesinin ardından futbolcular rahat bir nefes aldı.

Hızla yayılan koronavirüs salgını en çok sporu etkiledi. Birçok ülkede ligler ertelenirken, Süper Lig’de maçlar seyircisiz oynanmıştı. Gerçekleştirilen toplantı sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, futbol, basketbol, voleybol ve hentbol liglerinin ertelendiğini açıkladı. 

Daha önce karşılaşmaların seyircisiz oynanacağı açıklaması sonrası BtcTurk Yeni Malatyaspor’un kalecileri Fabien Ceddy Farnolle ile Ufuk Ceylan tepki göstermişti. 

Benin asıllı kaleci Fabien Farnolle, koronavirüs salgınıyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Farnolle, sürekli seyahat ettiklerini ve çok büyük bir risk taşıdıklarını söylemişti. Farnolle, “Burada durarak çok büyük riskler alıyoruz. Sürekli yolculuk yapıyoruz. Havalimanlarından otellere gidiyoruz ve ailelerimiz yanında duramıyoruz. Çok büyük risk taşıyoruz. Hepimiz birbirimiz için çok büyük bir risk taşıyoruz. Her şey kapanıyor ama sadece biz risk almaya devam ediyoruz” açıklamasında bulunmuştu. 

Kaleci Ufuk Ceylan ise “Sonuç olarak; Evde mi kalalım? Antrenmana mı gidelim? Maç için şehir dışına mı çıkalım?” paylaşımıyla tepki göstermişti.

Erteleme ile tedirgin olan futbolcular da rahatladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ahmet (4 yıl önce)
    Yabancı futbolcularımızın yurt dışına çıkışı yasaklanmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Bu saatten sonra futbolcuların tedirgin olup olmamasının hiçbir önemi yoktur.çünkü kendilerinin varlığı ile yokluğu arasında bir fark kalmadı.bence liglerin başlamasınıda beklemeden çekip gitsinler.bir dahada gelmesinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Daha once bu karar alinmasi Gerekiyordu. .Alinan Erteleme karari.dogru
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal (4 yıl önce)
    Sayın editör Bi ricam olacak. Ligler ertelendi tamam fakat malatyasporda nasıl bir yol izlenecek ondan haberdar etseniz memnun olacağız. Saygılar...
    0
    0
    Yanıtla