SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Ertuğrul Sağlam Transfer İstedi

0
Güncellendi - 2017-07-11 16:06:09
Ertuğrul Sağlam Transfer İstedi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ilk hazırlık maçını dün Adana Demirspor ile oynayan ve genç kadrosuyla rakibini 5-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Erturğul Sağlam, yönetimden transfer talebinde bulundu.

Adana Demirspor karşılaşmasında ağırlıklı olarak gençlere şans veren Sağlam’ın müsabakayı saha kenarında izleyen Başkan Adil Gevrek ile maç sonrası bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

Sağlam’ın gerçekleştirilen görüşmede Gevrek’e, “Geçen sezonki oyuncularımızın performansından memnunum ancak, kadromuza takviye yapmamız şart. Bugüne kadar alınan oyuncuların da kalitesinden şüphem yok. Lakin Süper Lig’de çok güçlü takımlar rakibimiz olacak. Bizim ikinci etap kampına kadar transferde büyük aşama kat etmemiz gerekiyor” dediği öğrenildi.

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek’in bu görüşme üzerine kulübün transfer komitesine çalışmalara hız verilmesi talimatı verdiği ifade ediliyor.

Evkur Yeni Malatyaspor dış transferde bugüne kadar, Fabien Farnolle, Issam Chebake, Khalid Boutaib, Emanuel Dening, Issiar Dia, Sincere Seth, Ali Dere ve Yalçın Ayhan’ı kadrosuna kattı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Erol (6 yıl önce)
    Ne zaman alinacak nasıl uyum sağlanacak.Aceleetmekgerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor lu (6 yıl önce)
    Bu ligin bilen en az 5 tane futbolcu lazım yerli daha iyi olacaktır
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (6 yıl önce)
    HOCA HAKLI TRANSFER LAZIM
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (6 yıl önce)
    İlk hafta kendi sahamızda ! osmanlı spor ile oynayacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)Kenan isimli kullanıcı yorumuna
    Ama seyircisiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nasıl yani Niye seyircisiz oynayacakmış?
    0
    0
    Yanıtla
  • bolu maçında sahaya girdigimiz için seyircisiz
    0
    0
    Yanıtla