SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eserdi TASKK Yönetiminde

0
Güncellendi - 2017-10-25 01:57:23
Eserdi TASKK Yönetiminde
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu 17. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Ali Düşmez başkalığındaki yönetim kurulunda yer aldı.

Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen olağan genel kurulda, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, divan başkan yardımcısı olarak görev yaptı.

Genel kurulda konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, amatör sporun içinden geldiğini belirterek, "Bu büyük ailenin bireyi olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Sizlere hizmet etme fırsatı bize doğdu. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak bütün teşkilatımızla sizlerin hizmetinizdeyiz” dedi.

Amatör spor kulüplerinde başkanlık, yöneticilik yapan herkesin birer gizli kahraman olduğunu ifade eden Bakan Bak, “Gençlerimizi, başta uyuşturucu olmak üzere kötü alışkanlıklardan uzak tutan birer kahramandır. Çocukları, sporcuları evlatları gibi seven, bazen ailelerini ihmal eden, onlar için çırpınan gerçek kahramanlardır. Türk sporunun gerçek kahramanları onlardır" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın amatör sporu iyi bildiğini vurgulayan Bakan Osman Aşkın Bak, "Amatör sporun tam merkezinden gelen, her adımını bilen bir Cumhurbaşkanına, lidere sahibiz. Bize talimatı şu; ‘Mahalle sahalarını çoğaltacaksınız. Her tarafa, bulduğunuz yerlere gençlerin spor yapmaları için tesisler yapacaksınız’" ifadelerini kullandı.

Bakan Osman Aşkın Bak, Türk sporu için amatör kulüplerin çok önem taşıdığını kaydederek, "Amatörleri ayağa kaldırdığımız zaman Türk sporu da ayağa kalkar. Onlara destek olduğumuz zaman Türk sporu da daha iyi noktaya gelir" şeklinde konuştu.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) 17. Olağan Genel Kurulu'nda Ali Düşmez, yeniden başkanlığa seçildi. Mevcut başkan Ali Düşmez'in tek aday olarak girdiği seçimli genel kurula, 710 delegenin 616'sı katıldı. Divan başkanlığını Seyit Ateş'in yaptığı genel kurulda kullanılan 607 oyun tamamını alan Düşmez, yeniden başkanlık görevine getirildi. TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, TASKK yönetim kurulu listesinde yer aldı.

Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: Fahrettin Eserdi (soldaki), TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez'le birlikte..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız