SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Eskimalatya Meydanı Yapımı' İhaleye Çıkarıldı

'Eskimalatya Meydanı Yapımı' İhaleye Çıkarıldı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından “Eskimalatya Alacakapı Meydan Yapım İşi” ihaleye çıkartıldı.  

Battalgazi Belediyesi tarafından yayınlanan ilanda, “Eskimalatya Alacakapı Meydan Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.” denildi.  

“Eskimalatya Alacakapı Meydan Yapım İşi” için ihalenin 10 Ekim 2022 tarihinde Battalgazi Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacağı belirtildi. 

Yükleniciye yapım için verilen sürenin 10 ay olduğu aktarıldı.   

Meydan düzenlemesi için Eskimalatya'daki Battalgazi Belediyesi eski hizmet binası ile Kaymakamlık binası yıkılmıştı. Meydanda esnaflar için yeni işyerlerinin yapılacağı belirtilirken, altında ise 19 bin metrekare büyüklüğünde kapalı otopark bulunacağı açıklanmıştı.  

malatyahaber.com

GÖRSEL: Eskimalatya Meydan Projesinin maket görüntüleri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Erol (1 yıl önce)
    Nasil beton meydanimizi begendiniz mi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • koray (1 yıl önce)
    Yeşil alan çok fazla olmuş. O kısımların en az yarısı da beton olmalı.
    %88
    %12
    Yanıtla