SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnafın Sorunları Yıldırım'a İletildi

0
Güncellendi - 2021-11-24 14:31:45
Esnafın Sorunları Yıldırım'a İletildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf ve sanatkarın yaşamış olduğu sıkıntıları ve beklentilerini AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ‘ı ziyaret ederek aktardığını bildirdi.

Keskin yaptığı açıklamada, “Ankara’da AK Parti Genel Başkan Vekili Sayın Binali Yıldırım’ı ziyaret ederek, esnaf ve sanatkarımızın yaşamış olduğu sıkıntıları, beklentilerini, sorunların çözümüne ilişkin önerilerimizi paylaşma imkanı bulduk. Katkı ve desteklerinden dolayı Sayın Binali Yıldırım’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Keskin’in Binali Yıldırım’ı ziyaretinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, milletvekili Orhan Erdem, Malatya önceki dönem milletvekilleri Ömer Faruk Öz ve Mücahit Fındıklı, Gaziantep önceki dönem milletvekili Mehmet Erdoğan ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Taylor (2 yıl önce)
    Ya Şevket bey! Koskoca hazır vaziyetteki vagon fabrikasını çürüten, kendi şehrine oy sevdası için sıfırdan fabrika yapan , mavi treni bile bize çok gören istasyonu olmayan Erzincan'a Hızlı tren götürün adamdan ne medet bekliyon..Bari akıllı ol elimizdeki başka şeyleri şehrine götürmeye..
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (2 yıl önce)
    sayın keskin esenlik büfelerinde ekmek 2 tl esenlik marketlerde neden 2.50
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Tam adamına gitmişler. Malatya nın çeyrek nüfusu olan Erzincan a sadece memleketi diye hızlı tren götüren, Malatya yı es geçen. İstanbul seçimlerinde kaybettiğini hazmedemeyip, oyları çaldılar diyen. Oğullarının basında haber olan malum işleri ortada iken. Bu adama niçin gitmişler anlayamadım. İşimiz bu adama kaldı ise vay halimize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Malatya esnafının ne derdi varmış diyiverinde bizde bilelim bakalım gelen zammı bizlere odetiyorsunuz zalim esnaflar ondandır karnınız hiç doymuyor Ve doymazda inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Limit (2 yıl önce)
    Yıldırım hızı ile çözülür artık?
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    Körler, sağırlar, birbirini ağırlar ! Milletle dalga geçmenin farklı varyantini keşfetmiş olduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Oğluna söyler Venezuela’dan yardım getirir sorun biter
    0
    0
    Yanıtla
  • MESUT (2 yıl önce)
    Çok mantıklı ve güzel bir iş olmuş. Binali bey nasıl ki oğlu ile ilgili iddialara cevap verdi ise, Esnafın sorunlarına da cevap verecektir ilgilenecektir Cumhurbaşkanımıza iletecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (2 yıl önce)
    artık rahat nefes alabiliriz tüm sorunlarımız iletilmiş binali beye.Derhal hepsini çözer kendisi.
    0
    0
    Yanıtla