SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evlerden Hırsızlık Yapan 2 Zanlı Tutuklandı

Evlerden Hırsızlık Yapan 2 Zanlı Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da deprem nedeniyle boşaltılan evlerden hırsızlık yaptıkları belirlenen 2 kişi gözaltına alındı. Zanlılar işlemlerinin ardından tutuklandı.

Malatya’da deprem nedeniyle evlerini boşaltan depremzedelerin ikametlerinden hırsızlık yaptıkları belirlenen çok sayıda suç kayıtları bulunan İ.O. ile A.A., Yeşilyurt ilçesi Kadiruşağı Mahallesi’nde hırsızlık amacıyla girmeye çalıştıkları evde jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda yardım malzemesi ile çalıntı malzemeler ele geçirilirken, iki zanlı jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Deprem (1 yıl önce)
    Deprem olmuş Binlerce bina yıkılmış Binlerce Can kayıbı var Hiçmi ibret almıyorlar. Vurdum duymazlığın bu kadarıda pes doğrusu .
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Bostanbaşında katlara ASANSÖR dayayarak hırsızlık yapıldığı haberleri alıyoruz. Emniyet bu konuda tedbir almalıdır. Önüne gelen katlara asansör dayayıp taşıma maskesi ile hırsızlık yaparsa bu işin sonu gelmez. Emniyet bekçi vs kolluk kuvvetleri vatandaşın malını korumalıdır.
    %87
    %13
    Yanıtla