SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

E.Yeni Malatya'da Kamara Şoku

0
Güncellendi - 2019-02-15 23:50:57
E.Yeni Malatya'da Kamara Şoku
A- A+ PAYLAŞ

E. Yeni Malatyaspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Fransız futbolcu Aboubakar Kamara, ligin 22. haftasında oynanacak olan Beşiktaş karşılaşması öncesinde sakatlığı sebebiyle maç kadrosundan çıkarıldı.

E.Yeni Malatyaspor'da Beşiktaş maçı öncesi Aboubakar Kamara şoku yaşanıyor. Golcü futbolcu, 22. haftanın açılış maçında Beşiktaş ile oynanacak müsabaka öncesi sakatlığından dolayı kadrodan çıkarıldı. Hafta içi yapılan antrenmanda aldığı darbe sonucu ayağı şişen ve sonraki gün dinlendirilen Kamara, maç öncesi yapılan son kontrollerin ardından teknik heyet tarafından kadrodan çıkarıldı.

Sarı-kırmızılılarda geçen hafta oynanan A. Konyaspor maçında sakatlanan Bifouma'nın ardından Kamara'nın da sakatlanması moralleri bozdu.

Aboubakar Kamara devre arasında Fulham takımından kiralık olarak transfer edilmişti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Tam bir fiyasko transfer oldu.Beşiktaş maçında oynamadıktan sonra ben bu oyuncuyu ne yapacam.3 aylığına gelen misafir sanatçı ancak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Nerdesin Boutaib!
    0
    0
    Yanıtla
  • boutaib gibi adamı 10milyon versen bulamazsın. o küfür edenler şimdi ahlasın vahlasın ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fettah (5 yıl önce)
    Ne varsa eskilerde var. Kamara balon. O da patladı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (5 yıl önce)
    Adamın öyle oynamaya çok niyeti yok gibi. Yok sayın, hesabınızı ona göre yapın. Olan paramıza oldu...
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit (5 yıl önce)
    bu adamdan bize fayda yok, çok şişirdiler, beklentiyi de çok yükselttiler. Şimdide sakatlandı, geçmiş olsun bize...
    0
    0
    Yanıtla
  • mikail (5 yıl önce)
    sıkıntı yok, adam zaten daha 60 dk top oynadı.
    0
    0
    Yanıtla