SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 1.90'lık Faslı Golcü İle İlgileniyor

0
Güncellendi - 2017-01-12 18:29:01
EYMS 1.90'lık Faslı Golcü İle İlgileniyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de şampiyonluk yarışı içerisinde olan Evkur Yeni Malatyaspor’un Fransa İkinci Lig ekiplerinden RC Strasbourg'da forma giyen 30 yaşındaki Faslı golcü Khalid Boutaib için devrede olduğu ileri sürüldü.

Kadrosuna şuana kadar stoper Sezer Özmen ile forvet oyuncusu Ahmet Aras’ı katan sarı kırmızılıların, RC Strasbourg'da forma giyen Boutaïb ile ilgilendiği ve bu transfer içöin yoğun bir mesai harcadığı öğrenildi.

1987 yılında Bagnols-sur-Cèze’de dünyaya gelen Faslı futbolcu, 1,90 metre boyunda.  Khalid Boutaïb; FC Bagnols Pont, Uzes,  Istres, Luzenac AP, Ajaccio ve son olarak RC Strasbourg takımlarının formalarını giydi.

Fransa Ligue 2’de 19 maçta 10 gol kaydeden Boutaïb, 2 gol asisti yaptı. Faslı futbolcu 19 maçta bin 586 dakika görev aldı.

Coupe de la Ligue’de 2 maçta 55 dakika görev alan Boutaip, fol atma başarısı gösteremedi.

Faslı golcü, Ajaccio formasıyla 63 karşılaşmaya çıktı. Golcü futbolcu, 63 maçta 16 gol atarken, 4’te asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Eyy transfer komitesi sizler Fas'lı oyuncuyla ilgilenmeye devam edin.Sizler ilgilene kadar bir bakmışsın,Milan Drujid olayında olduğu gibi bir başka takım kapmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (7 yıl önce)
    şaka gibi gözıepe bugun resmen duyurdu sinanı göztepe almış malatya pişman olmasın ahmet ras mı sinan mı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Her transfer döneminde aynı hikaye,önce flaş isimler hedefleniyor ilgileniyorlar,yoğun mesai harcıyorlar,titiz davranıyorlar..sonuç bakıyoruz başka takımlara imza atmış.Hele bu dönem süper ligin kapısı aralanmışken hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan en az üç oyuncu daha alınması gerekmiyormuydu.....ilgilenmek yetiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (7 yıl önce)
    Malatya futbolcu alamaz sadece ilgilenir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Şampiyonmalatya (7 yıl önce)
    ptt 1.lig haberlerinde, trt, ajansspor, internet sitelerinde yeni malatyaspordan başarısız gibi, göztepe, eskişehir ve sivas spordan ise bu ligin takımları değil süperligin takımları gibi ve süperligi bu takımların hakkettiği, taraftarlarının en güzel taraftar olduğu gibi haberler ile malatya camiasının esamesi okunmuyor. Benim takip ettiğim üzere buna biz malatya taraftarları da sebep olduğumuzu üzülerek görüyorum.Malatya taraftarı olarak maçlara gidip takımımıza destek vereceğimize, bu sitelerde bence çok kaliteli olan teknik direktörümüze, futbolcularımıza ve futbolcu transferleri dahil herşeye olumsuz olan mesajlarla eleştiriyoruz. Vakit birlik olma ve takımımıza tam destek olma zamanı başka şehir takımlarının 30 puanı bile yokken şampiyonluktan bahis edebiliyorlarsa biz de takımımızın ŞAMPİYON olması için olumlu düşünüp takımımızı motive etmeli, maçlarına tam katılım sağlamalıyız. Takımın taktik ve transfer çalışmalarını hocamıza bırakıp taraftar olma zamanı
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (7 yıl önce)
    orta saha ne oldu?
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat.. (7 yıl önce)
    sedatın yerine bir adam almadikça süper lig hayal. iyi bir sol bek ve oyunu iki yönlü oynayabilen diri bir orta saha oyuncusu acilen alnmali.... Çok açik ve net..
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru katılıyorum SEDAT LA 10 KİŞİYİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • çok doğru-her maç aynı oynamıyor hainlik var
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    Göztepe duymuş çalışmalara başlamış bugun yarın alır
    0
    0
    Yanıtla
  • Yilmaz (7 yıl önce)
    pivot oyuncu olamaz alsalar bile,bize iyi bir Ortasaga Futbulcu lazim pas ve press yapacak.Bir zamanlar Ayman ,toth ve celil gibi Futbolcu gibi olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit TAN (7 yıl önce)
    Aramizda kalsın Aman Göztepe duymasin
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Yakında göztepe alır..
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah (7 yıl önce)
    milan duriç lede anlaşmışlardı.başkası aldı.bunla sadece ilgileniyorlarsa bu işinde olacağına ihtimal vermiyorum.
    0
    0
    Yanıtla