SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Antalya Kampı Sürüyor

0
Güncellendi - 2018-01-10 02:15:41
EYMS Antalya Kampı Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de çetin geçecek olan ikinci yarı için hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Süper Lig’de ilk yarı 22 puan toplayan ve iyi bir ivme yakalayan Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdürüyor.

3 Ocak’ta start verdiği devre arası kamp çalışmalarında bir haftayı geride bırakan sarı kırmızılılar, ilk hazırlık karşılaşmasında TFF 1. Lig ekibi Akın Çorap Giresunspor’u Adem Büyük’ün golüyle 1-0 yendi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un 10 Ocak Çarşamba günü Medipol Başakşehir ile, 13 Ocak Cuma günü ise Arnavutluk Süper Ligi’nden bir takım ile karşı karşıya geleceği ifade edildi.

İkinci yarının ilk maçında 20 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, 19 Ocak’ta kamp çalışmalarını tamamlayarak, Antalya’dan Ankara’ya geçecek.

Evkur Yeni Malatyaspor’un sol kanat oyuncusu Turgut Doğan Şahin, ligin ilk yarısında iyi bir performans ortaya koyarak, 22 puanla 10.sırada tamamladıklarını ifade ederek, ikinci yarıda da performanslarının üzerine koyarak, yollarına devam etmek istediklerini belirtti.

Şahin, devre arası kamp çalışmalarının iyi geçtiğini, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydederek, “Ligin ilk yarısını hedeflediğimiz gibi tamamladık. 22 puanla 10.sıradayız. Devre arası hazırlıklarımız iyi geçiyor. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıp, iyi gidişi sürdürmek istiyoruz” dedi.

Turgut Doğan Şahin, ligin ilk yarısında Süper Lig’de 8 karşılaşmada 293 dakika görev yaptı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız