SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Bursaspor'u Farklı Yendi

0
Güncellendi - 2019-01-11 21:17:39
EYMS Bursaspor'u Farklı Yendi
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci ve son hazırlık karşılaşmasında Bursaspor’u 4-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Antalya’daki devre arası kamp çalışmaları kapsamında ikinci ve son hazırlık karşılaşmasını Süper Lig ekibi Bursaspor ile oynadı.

Titanic Beach Hotel’in sahasında oynanan hazırlık karşılaşmasına Evkur Yeni Malatyaspor Fabien Ceddy Farnolle, Adem Büyük, Robin Yalçın, Mitchell Donald, Danijel Aleksic, Barış Alıcı, Murat Akça, İssam Chebake, Erkan Kaş, Arturo Mina ve Mustafa Eskihellaç on biriyle çıktı.

Sarı kırmızılı takımda Ertaç Özbir, Hüseyin Ekici, Gökhan Akkan, Ömer Şişmanoğlu, Murat Yıldırım, Eren Tozlu, Ahmed Ildız, Michael Pereira, İkbal İpek, Dersim Şahan Kaynak, Enes Özer ve Berkan Durdu ise hazırlık karşılaşmasında yedek soyundu.

Bursaspor ise hazırlık karşılaşmasına Okan Kocuk, Barış Yardımcı, Aurelien Chedjou, Ertuğrul Ersoy, Umut Meraş, Stephane Badji, Aytaç Kara, Tunay Torun, Henri Saivet, İasmin Latovlevici ve Umut Nayir on biriyle sahaya çıktı.

Yeşil beyazlılarda Muhammed Şengezer, Burak Kapacak, Furkan Emre Ünver, Santiago Vergini, Onur Atasayar, Jani Atanasov, Ramazan Keskin, Furkan Soyalp, Yusuf Erdoğan ve Allano Lima ise hazırlık karşılaşmasına yedek başladı.

Hazırlık karşılaşmasının ilk yarısında 9.dakikada Mitchell Donald ile 1-0 öne geçen Evkur Yeni Malatyaspor, 16.dakikada Mustafa Eskihellaç’ın golüyle durumu 2-0’a getirdi.

Sarı kırmızılılar, ilk yarıyı 2-0 üstün tamamladı. Mücadelenin 67.dakikasında Adem Büyük’ün golüyle Evkur Yeni Malatyaspor, hazırlık karşılaşmasında durumu 3-0’a getirdi. Dakika 69’da Berkan Durdu durumu 4-0’a getiren golü kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Çavuşoğlu (5 yıl önce)
    EROL HOCA ISTIFA ETTI DEDIKODULARI DOLAŞIYOR HABERTÜRK LÜTFEN BIZLERI AYDINLATIRMISINIZ GURBETDE HABER BIZLERI ÇOK TEDIRGIN ETTI EROL HOCANIN OLMADIĞI BIR MALATYA TAKIMI TELEF OLUR ALLAHIM EROL HOCAMIZI BIZLERE BAĞIŞLA
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (5 yıl önce)Çavuşoğlu isimli kullanıcı yorumuna
    Hem Yönetim, hemde Erol Hocamız tarafından bizzat yalanlanmıştır, Kardeşim rahat ol.
    0
    0
    Yanıtla
  • Uçan kaysı (5 yıl önce)
    Lig ve kupa öncesi gövde gösterisi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (5 yıl önce)
    Tebrik ediyor, daimi başarılar diliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Helal olsun
    0
    0
    Yanıtla