SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS Cuma Günü İstanbul'da

0
Güncellendi - 2017-02-09 20:03:28
EYMS Cuma Günü İstanbul'da
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1.Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor’un Antalya kampı Cuma günü sona eriyor.

Sakat Murat Akça dışında eksiği bulunmayan sarı-kırmızılı takımda galibiyet dışında bir şey düşünülmüyor.  Malatya ekibi, Cuma günü konakladığı otelin sahasında saat 10.00’da kısa bir ter idmanı yapacak ve ardından 13.00 uçağıyla Antalya’dan İstanbul’a uçacak.

50 dakikalık yolculuğun ardından İstanbul’da Taksim’de konaklayacağı otele yerleşecek Yeni Malatyaspor’da tüm futbolcular tam kadro halinde hareket edecek. İstanbul’da Malatyalı iş adamları tarafından takımın onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak futbolcular ve teknik heyet daha sonra maç için kampa girecek.

Sakatlığı süren Murat Akça dışında eksiği bulunmayan Evkur Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör İrfan Buz, kafasındaki ilk 11'i şekillendirdi. Denizlispor’un deplasmanda en çok puan alan takım olma özelliğini iyi analiz eden Buz, rakibi kendi oyun stili ile vuracak. Vodafone Arena Stadı’nın iyi zemininde ayağa kısa paslarla rakip kaleye gitmeyi planlayan sarı-kırmızılılarda en büyük gol umudu ise Jonathon Ayite olacak.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Osman (7 yıl önce)
    Olurmu acabaaaaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)
    Rabbim yâr ve yardımcımız olsun İnşaAllah.
    0
    0
    Yanıtla