SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Golcüsü Dialiba'yı Kiraya Verdi

0
Güncellendi - 2017-07-19 17:51:41
EYMS Golcüsü Dialiba'yı Kiraya Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’e yükselmesinde büyük emeği olan sol kanat oyuncusu Boubacar Dialiba Diabang, Samsunspor ile anlaştı.

Evkur Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Senegalli futbolcu, Bolu Termal’deki birinci etap kamp çalışmalarında yer almıştı. Golcü futbolcu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği doğrultusunda TFF 1. Lig ekibi Samsunspor’a 1 yıllığına kiralandığı belirtildi.

Toğuk Yaylası’nda başlayan ikinci etap kamp çalışmalarında yer alan Dialiba’nın Samsunspor’un kamp çalışmalarına dahil olacağı kaydedildi.

Sol kanatta oynamasına karşın ileri uçta etkili olan 29 yaşındaki Senegalli futbolcu, geçtiğimiz sezon Evkur Yeni Malatayaspor’da 13 gol kaydetti.

Boubacar Dialiba Diabang, 31 maçta 2 bin 510 dakika forma giydi ve 3 sarı kart gördü. Dialiba, 13 gol kaydederek, takımın en golcü ismi oldu.

Dialiba’nın ismi Ankaragücü ve Adana Demirspor ile de anılmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • MEHMET (6 yıl önce)
    doğru düzgün forvetimiz yokken buda gitti helal olsun ertugrul hocamızın memleketine kıyak gecmiş yeni sezon için
    0
    0
    Yanıtla
  • sarı kırmızı malatyaspor. (6 yıl önce)
    adam akıllı oynayan bu vardı onu da hallettiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya'da nüfusun %99'u teknik direktör.geriye kalanda kadın,çocuk,işsiz,işçi,memur ve emekli?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (6 yıl önce)
    Kel ölür sırma saçlı olur.Kör ölür badem gözlü olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın (6 yıl önce)
    Ertuğrul hocanın bir bildiği vardır karismayin adamın işine ancak muhalefet oluyor sunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kasim (6 yıl önce)
    Attigi Goller ilk yarida idi,ligin ikinci yarisinda hic is yapmadi,zaten süper lig topcusuda olamazdi,isabetli karar olmus
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Dialiba gönderlmemeliydi kaadro yok ortada enşyis adamımızıda kiraya verdik
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor'a katkı sağladı ama ilk yarıda.ikinci yarıda iyi değildi.Bu adamın kiraya verilmesi çok yerinde.Türkiyede pişmesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyaspor (6 yıl önce)Kerim isimli kullanıcı yorumuna
    19 yaşındaki adam pişmesi için kiraya verilir. 29 yaşındaki adam değil. ikinci yarıda iyi değilmiş.bütün sezonu yatarak geçiren sedata ne diyeceksin acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam,2 devre sahadan elini ,ayağını çekmiş. oynamak istemiyor.(istersen istatistiklere bak öyle yorum yap)Zorla mı oynatacaksın?bu adam oynamıyorsa Kiralanır,kendine bakarsa geri gelir.Düzelmezse gönderilir.Pişmesi gerekir derken bundan bahsediyorum sayın yorumcu.Bir futbolcu yaptıklarının üzerine koyamıyorsa,geriye doğru gidiyorsa ,mantalitesi hamdır.(biraz futbol oynamış biri olarak biliyorum) .Sedat ile kıyaslamanızı da anlamak mümkün değil.Sedatı Ertuğrul hocamı getirdide,gönderilen dialiba ile kıyaslıyorsunuz.Ayrıca Sedat gönderileni 1 ay oldu!
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (6 yıl önce)
    Büyük bir hata yaptınız. Dialiba gitmemeliydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hata mı?güldürmeyin.Adam 2.yarıda elini ayağını çekti futboldan sen ne diyorsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak Tamer Mor (6 yıl önce)
    Biz iyi transfer takviyesi beklerken, en golcü futbolcumuzu takımdan uzaklaştırıyoruz bu gidişle takımı yavaş ,yavaş dağıtıyoruz yerine iyi transferler yapılmaz ise note çıktık süper lige tff. Bizim için iyiydi bizim yerimize çıkacak takımların da önünü kesmiş olduk umudumuz yok ama göreceğiz bakalım ...
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (6 yıl önce)
    VAY DIALIBA KIRAYA VERILIYOSA GELENLER VE GELECEKLER SUPER DEMEKTIR
    0
    0
    Yanıtla