SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- Göztepe Maçı Biletleri Satışta

0
Güncellendi - 2019-01-16 00:18:19
EYMS- Göztepe Maçı Biletleri Satışta
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısı start alıyor. İyi bir ilk yarı geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci yarının ilk maçında sahasında İzmir ekibi Göztepe'yi konuk edecek.

Süper Lig'de ilk yarıda 29 puan toplayan ve averajla üçüncü sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ikinci yarısına sahasında 'merhaba' diyecek. Sarı kırmızılılar, ikinci yarının ilk maçında 19 Ocak Cumartesi günü 13.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Göztepe arasında oynanacak olan karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu.

Bilet fiyatları şöyle:

Batı Alt Tribün-60 TL

Batı Üst Tribün-40 TL

Doğu Alt Tribün-25 TL

Doğu Üst Tribün-20 TL

Misafir Tribün-13 TL.

KUPA MAÇI..

Bu arada, 16 Ocak Çarşamba günü oynanacak olan E.Yeni Malatyaspor- Bodrum Belediyesi Bodrumspor kupa maçı biletlerinin satışı da sürüyor.

Mücadelenin bilet fiyatları şöyle:

Batı Alt Tribün-10 TL

Doğu Alt Tribün-5 TL

Misafir-5 TL.

Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız