SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS Kupa Rövanşına Avantajlı Gitmek İstiyor

0
Güncellendi - 2019-01-15 02:00:14
EYMS Kupa Rövanşına Avantajlı Gitmek İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur'unda sahasında TFF 2.Lig Beyaz Grup ekibi Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek.

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de ikinci yarı öncesi kupa maçına çıkacak. Kupada son 16 Tur'una kalan sarı kırmızılılar, kupada da yoluna en iyi şekilde devam etmek istiyor.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur'u ilk maçında 16 Ocak Çarşamba günü 16.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

LİGDE 29 PUANLA ÜÇÜNCÜ SIRADA

Bu sezon lige güzel bir başlangıç yapan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında fırtına gibi esti. Sarı kırmızılılar, 17 haftalık süreçte topladığı 29 puanla üçüncü sırada yer aldı.

Spor Toto Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon ligde aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Sarı kırmızılılar, ligin ilk yarısında 17 haftalık bölümde 8 galibiyet, 5 beraberlik, 4'te mağlubiyet alırken, 29 puan ve averajla üçüncü sırada bulunuyor.

Sarı kırmızılılar, ligin ilk yarısında oynadığı 17 karşılaşmada rakip ağları 26 kez havalandırırken, kalesinde ise 16 gol gördü.

LİGDE 17 MAÇTA 28 PUAN TOPLADILAR

TFF 2.Lig Bryaz Grup'ta yer alan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, ligin ilk yarısında topladığı 28 puanla, 7.sırada yer aldı.

Bodrumspor, 17 karşılaşmada 9 galibiyet elde ederken, 1 beraberlik, 7'de mağlubiyet aldı. Bodrum Belediyesi Bodrumspor, 17 haftalık bölümde rakip ağları 25 kez havalandırırken, kalesinde ise 25 gol gördü.

SON 16'YA NASIL KALDILAR?

Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'na 4.Tur'da dahil oldu. Sarı kırmızılılar, 4.Tur'da tek maç elem usulüne göre oynanan karşılaşmada, Kırklarelispor'u Danijel Aleksic'in kaydettiği golle 1-0 mağlup etti ve adını 5.Tur'a yazdırdı.

Sarı kırmızılılar, 5.Tur'da ise Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Çift maç eleme usulüne göre oynanan mücadelenin ilk ayağı Malatya'daydı. Evkur Yeni Malatyaspor, sahasındaki ilk maçı Khalid Boutaib ve Eren Tozlu'nun golleriyle 2-0 kazanarak, rövanşa avantajlı çıktı. Sarı kırmızılılar, ikinci maçta ise Ankara deplasmanında Ahmet Ildız ve Eren Tozlu'nun golleriyle rakibini 2-0 mağlup ederek, son 16 takım içerisine kalmayı başardı.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor ise Ziraat Türkiye Kupası'na 3.Tur'da dahil oldu. Muğla ekibi, tek maç eleme usulüne göre oynanan karşılaşmada deplasmanda Niğde Belediyespor'u Ozan Sol, Cem Ekinci, Celal Dumanlı ve Harun Kavaklıdere'nin golleriyle 4-0 mağlup ederek, 4.Tur'a yükseldi.

Yeşil beyazlılar, 4.Tur'da Demir Grup Sivasspor ile eşleşti. Bodrum Beldiyesi Bodrumspor, tek maç eleme usulüne göre oynanan karşılaşmada, rakibini sahasında Serhiy Ribalka'nın kendi kalesine ve Cem Ekinci'nin attığı golle 2-1 mağlup ederek, 5.Tur'a adını yazdırmayı başardı.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, 5.Tur'da MKE Ankaragücü ile eşleşti. Muğla ekibi, evinde oynadığı ilk maçı Orhan Aktaş, Harun Kavaklıdere, Emre Şahin ve Celal Dumanlı'nın golleriyle 4-2 kazandı. Yeşil beyazlılar, ikinci maçta 3-2 mağlup olmasına karşın adını Son 16 Tur'una yazdırmayı başardı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız