SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Perşembe Günü Antalya'da Toplanacak

0
Güncellendi - 2017-03-21 18:41:54
EYMS Perşembe Günü Antalya'da Toplanacak
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de lider durumda bulunan ve rakipleriyle arasındaki puan farkını açan Evkur Yeni Malatyaspor, Perşembe günü Antalya’da toplanarak, lige verilen arada mini bir kamp dönemi geçirecek.

TFF 1. Lig’de 25 hafta geride kalırken, 50 puanla zirvede yer alan sarı kırmızılılarda moraller üst seviyeye çıktı. Ligde iyi bir gidişat yakalayan ve çıkışını sürdüren Malatya ekibi, zirvedeki yerini iyice sağlamlaştırmaya başladı. Sivasspor, Göztepe ve Giresunspor’un puan kaybettikleri haftada, Manisaspor’u deplasmanda 2-0 yenmen sarı kırmızılılar, en yakın takipçisi Sivasspor ile arasındaki puan farkını 7’ye yükseltti.

6 HAFTADA ALDIĞI SONUÇLARLA RAKİPLERİNE FARK ATTI

Ligin 19’ncu haftasında deplasmanda Samsunspor’a 3-0 mağlup olan sarı kırmızılılar, sonraki 6 haftalık dilimde muhteşem bir performans ortaya koydu.

Ligin 19’ncu haftasında 34 puanla üçüncü sırada bulunan Malatya ekibi, 6 haftada 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. 6 haftalık bölümde 16 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, rakiplerine de büyük bir fark attı.

TFF 1. Ligin 25’nci haftasında 50 puanda zirvede yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci sıradaki Sivasspor’un 7, üçüncü Eskişehirspor’un 8, dördüncü Giresunspor ile beşinci Göztepe’nin ise 10 puan önünde bulunuyor.

PERŞEMBE GÜNÜ ANTALYA’DA TOPLANACAKLAR

Manisaspor maçının ardından izne ayrılan teknik heyet ve futbolcular, 23 Mart Perşembe günü Antalya’da toplanarak, mini bir kamp çalışması yapacak.

Lige verilen arayı Antalya’da kamp çalışması yaparak değerlendirecek olan sarı kırmızılılar, 1 Nisan’da ‘Doğu Derbisi’nde Elazığspor ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek.

Antalya’da 23 Mart’ta başlayacak olan hazırlıklar, 31 Mart’ta tamamlanacak ve takım 1 Nisan’da Elazığspor ile oynayacağı karşılaşma için İstanbul’a geçecek.

İSTANBUL’DA PUAN KAYBI YAŞAMADILAR

Evkur Yeni Malatyaspor, Malatya İnönü Stadı’nın zemininin futbol oynamaya elverişli olmamasından dolayı Elazığspor maçını da İstanbul’da oynayacak.

Sarı kırmızılılar, iç sahada daha önce 3 maçını İstanbul’da oynarken, bu karşılaşmaların tamamını kazanarak, güzel bir performans ortaya koydu.

Evkur Yeni Malatyaspor, İstanbul’da oynadığı karşılaşmalarda Denizlispor’u 3-1, Altınordu’yu 2-0, Şanlıurfaspor’u ise 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Elazığspor ile İstanbul’da oynayacağı ‘Doğu Derbi’sinin hangi statta oynanacağı TFF tarafından açıklanmazken, bu karşılaşmanın çok büyük bir aksilik olmaması halinde 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacağı öğrenildi.

“ELAZIĞ DERBİSİ’NDE DE TARAFTARLARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz, ligde iyi bir gidişat yakaladıklarını ifade ederek, bu iyi gidişi sürdürüp, mutlu sona ulaşmak istediklerini belirtti.

Gündüz, Manisaspor deplasmanında n iyi bir mücadeleyle 3 puanı çıkarttıklarını kaydederek, “Ligde alt sıralarda yer alan Manisaspor ile oynayacağımız karşılaşmanın zorlu geçeceğini biliyorduk. Ancak maç başlar başlamaz oyuncularımız oyunun kontrolünü ellerine aldı. Rakibe fazla pozisyon vermedik ve iyi mücadele ettik. Maçın başından itibaren oyuncularımızın istekleri, hırsılı oluşları maçı kazanacağımızın sinyallerini veriyordu. Nitekim öyle de oldu. İyi bir mücadeleyle 3 puanı almasını bildik” dedi.

Ligdeki iyi gidişi sürdürmek istediklerini dile getiren Gündüz, “Manisaspor maçı bizim için geride kaldı. Lige verilen bir ara var, takımımız bu arayı Antalya’da yapacağı çalışmayla değerlendirecek. Önümüzde Elazığspor derbisi var ve bu maça da en iyi şekilde hazırlanacağız. Türkiye’nin sayılı derbileri arasında yer alan bu karşılaşmaya da, her karşılaşmaya olduğu gibi aynı ciddiyetle hazırlanacağız. Taraftarlarımızın her maçta olduğu gibi bu maçta da bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Camia olarak kenetlenip, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Şehir takıma hasret gidiyor. Zamanında çim bakımı yapılmadı. Federasyona gidip adam gibi saatlerde maçlar oynatılması sağlanmadı. Akşam -15 derecede hangi zeminde oynarsan oyna. O zemin sakatlığa davetiye çıkarır. Hoş İstanbul ve diğer deplasmanlarda da sakat verdik. Sakatlık sadece zemin ile alakalı değil. Artık beklentim önümüzdeki iki üç hafta içinde merkezde orjinal ürün satacak mağaza açılması. O açılmadan olmaz. Samsun 4 milyon TL lik satış yapmış. Biz şampiyonluk nasip olursa bunun çok üstünde ürün satarız. 2. Ligdeki 2015 şampiyonluğu güme gitti. Orjinal ürün bulamadık. Bu kutlamalar zamanında iki üç transferin bedeli toplanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (7 yıl önce)
    Yüzümüzü güldürdüler, Sezon sonunda seviç turları atmak nasip olur İnşallah.
    0
    0
    Yanıtla