SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- Sivas Maç Biletleri Satışta

0
Güncellendi - 2018-01-24 18:05:25
EYMS- Sivas Maç Biletleri Satışta
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 19.haftasında Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor maçının biletleri satışa sunuldu.

Süper Lig’de geride kalan 18 haftada 23 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 19.haftasında Demir Grup Sivasspor’u konuk edecek. İkinci yarının ilk haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile 0-0 berabere kalarak, 1 puan alan sarı kırmızılılar, taraftarının desteğiyle Demir Grup Sivasspor’u yenip, ligde çıkışa geçmek istiyor.

Evkur Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor maçının bilet fiyatları şöyle: 1. kategori 50 TL, 2. kategori 30 TL, 3. kategori 15 TL, 4. kategori 10 TL, 5. kategori 7,5 TL, misafir tribünü 7,5 TL.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam bursa ilk yarıyı 26 puanda kapatmıştı. Trabzon da son maçı almasa küme düşüyordu. Bu takım yetersizzz. Hoca iyi oda sene sonunda sonuç ne olursa olsun gider.adam 3 aydır transfere ihtiyac var diyor. Hiç bi hazırlık yapmamışlar.Bekliyor bunlar bekleyin doya doya bekleyin. Sonra haaa.... Demeyinde
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (6 yıl önce)
    Provokatörler dışarı ne oldu yani transfer yapılmadı diye takımımızda n mı vazgecelim ne olursa olsun biletimi aldım pazar günü oradayım başka Malatya yok ufuk ve onun gibiler hiç gelmesin zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Misafir tribünü en az 10 tl olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ariva (6 yıl önce)
    Misafir neden 7.5 tl cok komik bir rakam.
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (6 yıl önce)
    Takımdaki forvet ve forvet arkası eksikliklerini futboldan anlamayan bir insanın bile farkedebildiği halde,Transefer yapmayarak, Malatya halkı ile dalga geçen Malatya halkını ciddiye almayan takımı aile şirketini yönetir gibi yöneten bir başkan istemiyoruz. Bu maçta taraftarımız bu başkana gerekli tepkiyi vermeli
    0
    0
    Yanıtla