SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Tuzla Karşısında Farklı Galip

0
Güncellendi - 2017-07-26 00:49:08
EYMS Tuzla Karşısında Farklı Galip
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor (EYMS), hazırlık karşılaşmasında 2. Lig ekibi Tuzlaspor’u 4-1 mağlup etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce’de Topuk Yaylası’nda sürdüren sarı siyahlılar, dördüncü hazırlık maçını 2. Lig ekibi Tuzlaspor ile oynadı. Topuk Yaylası’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Evkur Yeni Malatyaspor’un 3-1 üstünlüğüyle tamamlandı. İlk yarıda golleri 1 ve 12’nci dakikada Khalid Boutaib, 8’inci dakikada Eren Tozlu kaydetti. İkinci yarıda Ahmet Aras takımının dördüncü golüne imza attı. Karşılaşma 4-1 Evkur Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Evkur Yeni Malatyaspor hazırlık karşılaşmasına; Emre Selen, Yalçın Ayhan, Sadık Çiftpınar, Sincere Seth, Murat Yıldırım, Micheal Pereira, Ferhat Kiraz, Eren Tozlu, Rahman Buğra Çağıran, Issiar Dia ve Khalid Boutaib on biriyle çıktı.

Tuzlaspor ise Yavuz, Kaan, Ferhat, Osman, Bülent, Oğuz, Gökhan, Mustafa, Sadık, Berat, Hakan on biriyle sahaya çıktı.

Dakika 1: Micheal Pereira’nın soldan ortasında, arka direkte Khalid Boutaib, sert ve düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-0

Dakika 8: Rahman Buğra’nın derinlemesine pasında Eren Tozlu kaleciyle karşı karşıya kaldı. Golcü futbolcu, kalecinin bacak arasından topu ağlara gönderdi: 2-0

Dakika 12: Eren Tozlu’nun soldan ceza sahasına girip, yaptığı ortada Khalid Boutaib, altı pas içerisinde golü kaydetti: 3-0

Dakika 15: Issiar Dia orta alanı hızlı geçip, pasını Eren Tozlu’ya aktardı. Eren, ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Hazırlık maçının hakemi penaltı beklentilerine karşın devam kararı verdi.

Dakika 22: Ceza alanı içerisinde Sadık Çiftpınar’ın kafa vuruşu az farkla üstten auta çıktı.

Dakika 30: Rahman’ın ceza sahası içerisinde yaptığı hareketi sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Hacı Mustafa penaltıyı gole çevirdi ve durumu 3-1’e getirdi.

Dakika 65: Tuzlaspor defansının hatalı pasında Ahmet Aras araya girdi ve farkı 3’e çıkaran golü kaydetti:4-1

Maç EYMS'nin 4-1 üstünlüğüyle son buldu.

EYMS, Topuk Yaylası kampındaki son hazırlık maçını 27 Temmuz'da TFF 1. Lig ekibi Adanaspor'la oynayacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hasan (6 yıl önce)
    süper lig için bu skor ölçü değil transfer gerek
    0
    0
    Yanıtla