SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS U21'den Göztepe'ye 'Fair-Play' Teşekkürü

0
Güncellendi - 2018-05-08 14:47:33
EYMS U21'den Göztepe'ye 'Fair-Play' Teşekkürü
A- A+ PAYLAŞ

 U21 Süper Ligi'nin 32.haftasında Göztepe ile Evkur Yeni Malatyaspor arasında oynanan karşılaşmada, İzmir ekibi alkışlanacak bir Fair-Play'a imza attı.

Göztepe ile Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 32.haftasında İzmir Gümüldür Sahası'nda karşı karşıya geldi.

Onur Yayla, Selçuk Efe ve Ahmet Eser hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Göztepe, 90.dakikada Serkan Bakan'ın direkten dönen topu gol sayıldı. Bakan, topun kale çizgisini geçmediğini söylemesinin ardından sahalarda çok nadir görülen centilmence bir harekete imza atıldı.

Göztepeli oyuncular, oyuna yeniden başlayan Evkur Yeni Malatyaspor'un gol atmasına izin verdi. Evkur Yeni Malatyaspor 90+3'te Burak Kavlak'ın golüyle sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un Altyapı Koordinatörü Levent Doğandemir, maçın başından sonuna kadar centilmence geçtiğini ifade ederek, "Çok güzel bir maç oldu ancak maçın sonuna hakem damga vurdu. Olmayan golü verdi. Göztepe takımı da santra sonrası takımımızın gol atmasına izin verdi. Her şeyden önce sahada böyle güzelliklerin olması bizleri çok mutlu etti" dedi.

Doğandemir, Göztepe camiasına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, "Sahalarda sürekli görmek istediğimiz bir davranışı yaşadık. Maç baştan sonra dostça ve centilmence geçti. Sahada top oynamak isteyen ve oyunu çirkinleştirmeyen oyuncular vardı. Göztepe camiasına, teknik heyet ve sporcularına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Metin (6 yıl önce)
    Süper lig bitmiş hiç kimse zevk almıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (6 yıl önce)
    Göztepesporlu gençleri tüm Türkiye ye örnek bir davranış sergiledikleri için çok teşekkür ederim bu fair play davranışlarının büyüklere örnek olması dileğiyle ayrıca böylesi spor ahlağını öğreten Göztepespor Kulübünü de kutlarız
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (6 yıl önce)
    Helal olsun Goztepelilere takdire şayan bir davranış
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgur (6 yıl önce)
    FUTBOL SADRCE SKOR DEĞİL... SÜPER LİGDE YAŞANAN ÇİRKİNLİKLERE İNAT GÖZTEPELİ GENÇLERİN ORTAYA KOYDUĞU GÜZELLİKLER İÇİN YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER...
    0
    0
    Yanıtla