SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS'nin Yalçın Transferi Askıda

0
Güncellendi - 2017-06-23 03:48:35
EYMS'nin Yalçın Transferi Askıda
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in yeni takımı Evkur Yeni Malatyaspor, transfer görüşmeleri kapsamında gündemine aldığı defans oyuncusu Yalçın Ayhan ile fiyat konusunda anlaşamadı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-siyahlı yönetim, Başakşehir’den ayrılan defans oyuncusu Yalçın Ayhan’ı transfer etmek için futbolcunun menajeriyle bir görüşme yaptı. Tecrübeli savunma oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Malatya ekibi, yaptığı ilk görüşmeden sonuç alamadı.

Transfer politikasını yabancı ağırlıklı oyunculardan oluşturan sarı-siyahlı kulüp, yerli transferinde rotasını Başakşehir Kulübü’nden ayrılan tecrübeli savunmacı Yalçın Ayhan’a çevirdi. Yalçın Ayhan’ın menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdiği belirtilen Evkur Yeni Malatyaspor yönetiminin, sunulan fiyatın yüksek olmasından dolayı bu transferi şimdilik askıya aldığı iddia edildi.

1 Mayıs 1982 İstanbul doğumlu 1,92 metre boyundaki stoper oyuncusu Yalçın Ayhan, Manisaspor, Galatasaray, Kayseri Erciyesspor, İstanbulspor, Orduspor, Gaziantepspor, Kasımpaşa, Antalyaspor ve Medipol Başakşehir takımlarının formalarını giydi.

Bu sezon Medipol Başakşehir ile Süper Lig’de 27 karşılaşmaya çıkan tecrübeli stoper, 3 gol attı, 1’de asist yaptı. Tecrübeli stoper, Türkiye Kupası’nda 1, Avrupa Ligi elemelerinde ise 3 karşılaşmada görev aldı.

Ayhan, Medipol Başakşehir ile 101 karşılaşmaya çıktı 10 gol kaydederken, 5’te asist yaptı. Antalyaspor ile 71 karşılaşmaya çıkan tecrübeli stoper, 3 gol atarken, 2’de asist yaptı. Süper Lig’de 296 karşılaşmada görev alan Yalçın Ayhan, 18 gol atma başarısı gösterirken, 10’da asist yaptı.

iha- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Codi44 (6 yıl önce)
    Herkes ne cok biliyor..menajer olsanız!!! Hemşerileri hep destek tam destek..maçlarda staddaki yerimizi alalım.Allah in izniyle güzel olacak. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Poturgeli (6 yıl önce)
    Hocami oynicak tek başına kampta ya kampa 10 gün kaldı ortada tek adam akıllı transfer yok. Gerçi Sedat A.Aras Ferhat gibi yıldızlarımiz varken transfere ne hacet dimi. Sıkı tutunun büyük Malatyaspor taraftarı paraşütsuz ilk yarı bitmeden küme düşeceğiz
    0
    0
    Yanıtla