SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Yönetimi Yalçın Konusunu 'Bitirdi'

0
Güncellendi - 2017-12-27 16:34:14
EYMS Yönetimi Yalçın Konusunu 'Bitirdi'
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 13.haftada Malatya’da oynanan Beşiktaş karşılaşmasından bir gün sonra yönetim tarafından ‘disiplinsiz davranışları’ nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan Yalçın Ayhan ile yollar ayrılıyor.

Tecrübeli stoperin süresiz kadro dışı bırakılması spor camiasında günlerce gümden olurken, kulüp başkanı Adil Gevrek, 17 Aralık’ta yaptığı açıklamada, “Yalçın Ayhan bizim futbolcumuz. Bizim için kıymetli, değerli ve bu takıma katkı sağlayan bir oyuncumuz. İnşallah bundan sonrada sağlayacaktır. O gün öyle olması gerekiyordu. Kulüplerin bazı kriterleri, kuralları vardır ve bunların bazen işlenmesi gerekir. Yalçın Ayhan ile bir görüşme yaptık. İlk yarının son iki maçında olmayacak. Kendisini toparlaması için 10 gün izin verdik. Devre arasında konuşup, o işi kesinlikle bir çözüme kavuşturacağız” demişti.

Tecrübeli oyuncu ve menajeriyle görüşen yönetim, karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı aldı. Kulüp başkanı Adil Gevrek, “Büyük ihtimalle bir ayrılık görülüyor” diyerek, tecrübeli stoper ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Gevrek, karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını belirterek, “Takımımıza emek verdi. Karşılıklı oturup, konuşup, anlaşarak böyle bir ayrılık söz konusu oldu. Bu yüzde yüz değil ama iki taraf için şimdilik böyle. Cuma günü oturup net bir karar alınacak” ifadesini kullandı.

Teknik direktör Erol Bulut ise Yalçın Ayhan konusunda, “Yalçın ile 3 sene Başakşehir’de çalıştım. Yalçın her zaman takımı için elinden geleni yapan bir kişi. Sahada her zaman yüzde yüzünü veren bir futbolcu. Kendine profesyonel olarak mükemmel bakan bir sporcumuz. Şuan ki durumu başkan ve yönetim arasında olan bir sorun, onu halen bildiğim kadarıyla çözememişler. Zaten çok fazla uzadı. Hemen bu sıkıntı ortaya çıktığında kısa bir dönemde halledilmesi gerekiyordu. Fazla uzadı, bundan sonra ne olacak ben karar veremeyeceğim. Başkan ve yönetim karar verecek, bizde karara saygı duyacağız” açıklamasında bulundu.

"YOLLARI AYIRDIK"..

Bu arada, iha'nın haberine göre Kulüp Başkanı Adil Gevrek, yaptığı açıklamada Yalçın Ayhan ile anlaşılarak, yolları ayırma kararı aldıklarını da söyledi. E.Y. Malatyaspor’un menfaati için attıkları her adıma dikkat ettiklerini belirten Gevrek, "Yalçın Ayhan görev yaptığı süre içerisinde takıma büyük katkı sundu. Ancak futbolda bazen yaşanan bu duruma benzer hadiseler cereyan edebilir. Kendisiyle konuştuk ve yolları ayırmaya karar verdik. Umarım daha uzun yıllar Türk futboluna hizmet eder. Biz de bundan sonraki süreçte defans hattımızla ilgili adım atabiliriz. En azından o bölgemize 1 oyuncu transferi yapabiliriz. Bu konuyu hocamızla da konuştuk ve bir karar noktasına geldik" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Nihat TUNÇ (6 yıl önce)
    Keşke anlaşsalar çok gol kurtardı hakkını yemeyelim.İyi oyuncu haliyle kaprisli oluyor.Gerçi çok şükür yerine oynayanlar iyi ama keşke af gelse Malatya ve Ayhan için hayırlısı bakalım
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    harika olmuş...helal olsun başkanım sözünden dönmedin...her iki tarafada hayırlı olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • samet (6 yıl önce)
    KİMSE MALATYASPOR DAN ÜSTÜN DEĞİLDİR HERALDE TOPLANTIYA KATILMAMIŞ 23 KİŞİ KATILMIŞ 1 KİŞİ KATILMAMIŞSA BU AYIPTA ONUNDUR İSİMLER GİDER ATKILAR KALIR
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Ceyhun bey iyi yorum yapmış,teşekkürler,bir tanede iyi forvet lazım,boutaip ve Ademle rekabeti artıracak birisi direk oynayabilen...........
    0
    0
    Yanıtla
  • adil bayram (6 yıl önce)
    Yalçının yerine adil gevrek oynar lig sonunda neden düştük demeyinde gerisi önemli değil
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir (6 yıl önce)
    yalcın malatya için büyük kayıp olur çok üzüldüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Yalçın Ayhan büyük kayıp
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafak (6 yıl önce)
    yalçının gitmesi bizim için çok iyi yaşlı geri dönüşleri olmayan bi defanstı tamam abilik kaptanlık vs ama bu takıma 3/4yıldır emek veren sadığada kaptanlık yakışır
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (6 yıl önce)
    Bir zamanlar sabah irfan,Akşam irfan buz diyenler vardı.Neyseki artık adı geçmiyor..Sıra Yalçın ayhanda ,bu adam Malatya ya gelmeden önce adı geçtiğinde sıkıntılı bir yapıya sahip olduğunu söylemiştim..Evet çok çalışkan ve mücadeleci bir oyuncu ama.Kendini toparlıyamadı.Arkadaşım kendisi de istemiyor,klüpde istemiyor.Sizce bu saatten sonra Yalçın ayhan bu takımda ne yapabilir.Israrın ne anlamı var.Zorla güzellik olmaz.Hiç bir kimse vazgeçilmez değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDAL (6 yıl önce)
    DAHA İYİSİNİ BULMADAN OYUNCU GÖNDERMEK NE KADAR DOĞRU OLUR 10 TAKIMIN PUANLARI BİRBİRİNE ÇOK YAKIN LİGDE KALDIM DEMEK LİG SONUNU GÖRMEDEN HAREKET ETMEMEK LAZIM ADI GEÇEN EGEMEN KORKMAZ AĞIR VE ÇOK MAÇ EKSİĞİ VAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ceyhun (6 yıl önce)
    Gitmesi gereken oyuncular : Kaleci farnolle ,defans yalçın ayhan , orta saha barazite Kiralanması gereken oyuncular : Murat akça , diallo , batuhan altıntaş Alınması gereken ister satılık ister kiralık mevkiler : 2 stoper , 1 sol bek , 1 defansif orta saha ,1 tane 10 numara Tabi transfer kolay iş değil.malatya iş adamlarıda ciddi şekilde destek verirler inşallah.bu sene ligi düşmeden kurtulalım.gelecek seneden itibaren gençleştirme ile uzun vadeli projeler olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (6 yıl önce)
    yalçın ayhanı alanya alır ve lig de kalır
    0
    0
    Yanıtla