SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS Yönetimine Rapor Sundu

0
Güncellendi - 2016-12-20 16:27:28
EYMS Yönetimine Rapor Sundu
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da kötü gidişat, bundan sonraki durum ve transferle ilgili yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

Sarı kırmızılı takımın sportif direktörü Ali Ravcı, İstanbul’da kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ravcı, başkan ve yönetim kurulu üyelerine son haftalardaki kötü gidişat, takımdaki son durum, bundan sonraki süreç ve transfer çalışmalarıyla ilgili detaylı bir rapor sundu.

Yönetim kurulu, sportif direktör Ali Ravcı’nın sunduğu rapor doğrultusunda bir toplantı yaptı ve değerlendirmede bulundu. Toplantıda alınan kararlar, teknik heyet ve futbolculara da iletildi.

Ravcı, İstanbul dönüşü sonrası futbolcular ve teknik heyetle bir toplantı yaptı. Toplantıda yönetimin aldığı kararlar görüşüldü.

Sarı kırmızılı kulübün en kısa sürede transferle ilgili çalışmaları tamamlamak istediği öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • CEMİL YILMAZ (7 yıl önce)
    bu başarııııııısızlığın birinci sorumlusu sportif direktör kendilerine sportif direktör denilmesi hoşlarına giden insanlar bunub sorumluluğunun bilincinde olmalıdırlar 5 hftada 2 puan alan bir takımda birşeyler yanlış gidiyordur bunu bilmek için sportif direktör olmaya gerek yok sokaktaki insan bile bunu fark eder malesef galip gelince ortada olanalr mağlubiyeten sonre gerekcesini komuoyu ile paylaşmıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Ali bey:Galip geldiğiniz hafta mangalda kül bırakmıyordun noldi
    0
    0
    Yanıtla