SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Bolu Maçı Hazırlıkları Başladı

0
Güncellendi - 2016-12-20 16:30:48
EYMS'de Bolu Maçı Hazırlıkları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de ilk yarının son maçında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Ligde geride kalan 5 haftada sadece 2 puan kazanabilen sarı kırmızılılar, sahasında Adana Demirspor ile oynadığı karşılaşmanın ardından Boluspor maçı hazırlıklarına start verdi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, Teknik Direktör İrfan Buz yönetimindeki antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Antrenman daha sonra futbolcular pas çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde iki gruba ayrılan futbolcuların bir kısmı istasyon çalışması diğer futbolcular ise çift kale maç yaptı.

KAMP PROGRAMI BELLİ OLDU

Evkur Yeni Malatyaspor’un devre arası kamp programı ise belli oldu.

Sarı kırmızılılar, Boluspor karşılaşması sonrası iki gün Bolu’da kalarak, çalışma yapacak. Sarı kırmızılılar, Bolu’daki iki günlük çalışmanın ardından teknik heyet ve futbolcular izne ayrılacak.

Teknik heyet ve futbolcular, 2 Ocak’ta Antalya’da toplanarak, devre arası kamp çalışmalarına başlayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

eymsantrenman

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • kenen (7 yıl önce)
    BOLUDA BİŞEY YOK DİĞER HAFTA SİVAS BİZİ BURDA DUMAN EDER,,,,,,,,,
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Beşiktaş bile Boluyu yenemedi Malatya mı yenecek .Bence hiç masraf yapaya gerek yok gitmeden 3 -0 hükmen yenik kabul edelim
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (7 yıl önce)
    3 Tane iyi transfer bizi süper lige çıkartır. rakiplerimiz bizim sahamıza geliyor, bu bir avantaj bizim için tüm Malatyalılara hayırlı olur inşallah şampiyonluk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (7 yıl önce)
    birde ödül verilmiş bir gün ara verdiler bu takimda tek eksik var o da ruhhh
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (7 yıl önce)
    Arkadaşlar biz bu hafta Boluspor'u yeneriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Porgalı (7 yıl önce)
    İyi hazırla bu topçuları irfan hoca... Yeter artıkk. Hasret kaldık 3 puana..
    0
    0
    Yanıtla
  • METİN (7 yıl önce)
    İyi ve kötü günde hep yanındayız.Sevgimiz hiç bir zaman bitmeyacek. Bolu da kükremeye başlıyacağına inanıyorum.Teknik ekibinizi ve futbolcu kardeşlerimi gözlerinde öperim.SİZLERİ MALATYALI OLARAK ÇOK SEVİYORUZ.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (7 yıl önce)
    Bu maçta da 3 puan zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (7 yıl önce)
    Ne son maci sivas maci var daha icerde...ben mi yanlis biliyorum ?
    0
    0
    Yanıtla
  • bu devre 16, ikinci devre 18 maç oynanacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ara veriliyor
    0
    0
    Yanıtla