SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Elazığ Maçı Hazırlıkları

0
Güncellendi - 2017-03-25 04:11:47
EYMS'de Elazığ Maçı Hazırlıkları
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, TFF 1. Lig’in 26. haftasındaki Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

İnönü Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklara başlayan Evkur Yeni Malatyaspor, Cuma günü yaptığı çalışmayla yoğun hazırlık temposuna devam etti. İlk çalışmaya Teknik Direktör İrfan Buz ve bazı izinli oyuncular katılmazken, bugünkü ikinci çalışma ise tam kadro yapıldı.

Sarı-kırmızılı takımın Orduzu Pınarbaşı’ndaki antrenmanı saat 15.00’te başladı ve yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Antrenmana bütün futbolcular katılırken, takımın hırsı teknik heyeti memnun etti. Teknik Direktör İrfan Buz nezaretindeki çalışmada oyunculara fiziksel yüklemeler yapılırken, Buz zaman zaman tempoyu ayarlamaları konusunda oyuncularını uyardı.

Elazığspor maçı hazırlıklarına pazartesi gününe kadar Malatya’da devam edecek Evkur Yeni Malatyaspor, İrfan Buz’un gerek görmesi halinde salı günü Antalya’da kampa girecek.

Milli ara sakatlara yaradı

Bu arada Evkur Yeni Malatyaspor’a milli takım arası yaradı. Son haftalarda sakat oyuncusu sayısı fazlalaşan sarı-kırmızılılarda milli ara imdada yetişti. Mehmet Sak, Ferhat, Ayite ve Sadık Çiftpınar’ın sakatlıklarının düzelmesi için arayı fırsat olarak gören Malatya temsilcisi, bu oyunculara özel çalışma programları uyguluyor.

Sakat oyuncuların ligin 26. haftasında oynanacak Elazığspor maçında hazır hale gelecekleri belirtildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Şampiyonluk yakın Elazığı güzel oyunla haklayın.
    0
    0
    Yanıtla