SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS'de Kamara Antrenmana Başladı

0
Güncellendi - 2019-03-04 16:38:04
EYMS'de Kamara Antrenmana Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 24. haftasını Medipol Başakşehir yenilgisiyle kapayan Evkur Yeni Malatyaspor, Sivasporspor maçı hazırlıklarına başladı.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığından dolayı uzun süredir takımdan ayrı kalan golcü futbolcu Aboubakar Kamara da katıldı. Kamara’nın tamamen iyileştiği ve cuma günü oynanacak D.G. Sivasspor müsabakasında, hocasının forma vermesi dahilinde oynayabileceği belirtildi. Malatya ekibinde sakatlıkları süren Ömer Şişmanoğlu, Bifouma ve Mina ise çalışma da yer almadı.

Morallerin bir hayli bozuk olduğu çalışmada oyuncularıyla toplantı yapan Teknik Direktör Erol Bulut, bazı futbolcuları performanslarından dolayı uyardı.

iha 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • mehmet (5 yıl önce)
    maalesef malatya iyi transfer yapamadı. sakatları aldı ve sakata geldi! erzurum, rize ankaragücü müthiş transferler yapmış, kim küme düşecek merak ediyorum, küme düşme hattına yakın olan takımlardan biri de malatya!
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafakorkmaz (5 yıl önce)
    zahmet olmuş 10 maç kaldı niye yoruyoki kendini
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Malatyali çok komik olmuş,okuyunca bayağı güldüm ya.Allah selamet versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yekmalatya (5 yıl önce)
    Erol hoca napsın takım ıyı sakatlıklae cok hıc yoktan buz gibi satıp gitmedi fener istedı malatyayı bırakmadı bosverın hocamızda ıyı futbolcularda ıyi memleketımız daha ıyı bosverın be cekemeyenler kıskansın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Bir takımda ahenk , doku vardir. Kameranın gelmesi bu dokuyu ve dengeleri bozdu. Süper ligde hangi takımda 15 milyon Euro bonservis opsiyonu olan golcü var ki kamara yi getirdiler takımdaki dengeleri bozdular. Yarı sezon için alacağı ücreti bile açıklayamadilar. Çünkü o para inanıyorum ki takımdaki en az 7 futbolcunun toplamına eşit. Adamda oynamıyor 10 maç kaldı hangi maçta parasını çıkaracak merak ediyorum. Böyle olunca tabi diğer futbolcularda ağırdan alacak. Kısacasi Sadık ve Butaib ten alınan paralarda bu futbolcularda boşa gitmiş oldu. İnşallah seneye bu hataları yapmazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Boutaibi nin alternativi Seleznov olmaliydi olmuyorsa Adanademirspordan Pote olurdu Malasef kamaranin 6 aylik fiyati aciklanmadi , tahminen Bu oyuncular kamaradan daha ucuza mal olurlardi ve türkiye ligini iyi biliyorlar daha yararli olurlardi en azindan adepte sorunu olmazdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif yurtsever (5 yıl önce)
    Ne sadık ile Boutaibi satalardı ne de bunları alalardı?Galatasaray da aynı hataya düştü serdar ile eren derdiyok daha faydalıydı.Diagne kazığıda yemezlerdi,miroglu kazığıda hadi marcao ve liyindama neyse?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 KOZLUCALI M (5 yıl önce)
    BIZ 44 KAPLANLARIZ ÖZ GÜVENI OLMAYAN KEDI DAHI OLAMAZ BIZ MALATYALILAR KENDINE TAKIMA SONSUZ GÜVENEN INSANLARIZ 1 ZIRAT KUPASI BIZIM OLACAK 2 EN KÖTÜ IHTIMAL 4 VEYA 5 IINCIYIZ AVURPA GARANTI ALLAHIN IZNIYLE KÜME DÜŞERIZ DIYENLER HATANIZI ANLIYACAKSINIZ AZ KALDI 34 PUAN HEDIYE GELMEDI EROL HOCA OLDUGU SÜRECE INŞALLAH EN IYISI OLACAGIZ KARAMSAR OLMAYIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Rahmetli Kemal Sunal'ın Korkusuz korkak filmi aklıma geldi Mesela yani demeniz eksik olmuş ?
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yördem (5 yıl önce)
    malatyanın 3 maç kazanması lazım yoksa küme düşeriz
    0
    0
    Yanıtla
  • 3 maç seni 4. bitirir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Kernekliali Malatyaspor hic iyi takip etmiyon bilgin yok Kamara 1,5 Yillik Malatyaspora Kiralik geldi ? Bu ara Malatyaspor Var a Karşi Oynuyor Kağita Kayip ediyoz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekliali'nin bu sefe4 söylediği doğru, kamaranın sözleşmesi 20 haziran 2019 tarihine kadar, yani sezon sonu yolcu, gideceği takimda iş yapar ama, malatya revirinde tedavi olduktan sonra,
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı kardeş.. Aboubakar Kamara 1.5. yıllık kiralık gelmedi. beş aylık yani mayıs sonuna kadar.. bir ayı gitti zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Hiç gerek yoktu ya.Adamın rahatını bozmaya değmez.zaten buraya turistik geziye gelmiş.2 ay sonrada gidecek ayıp değilmi kamaradan performans bekleme!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (5 yıl önce)
    Çok zahmet etmiş, söyleyin paşa istiyorsa yerine ben antrenman yapmaya geleyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • mert (5 yıl önce)
    zahmet etmiş. Lig bitiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • mete kara (5 yıl önce)
    şükürrr
    0
    0
    Yanıtla