SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Yeni Transferler Yolda

0
Güncellendi - 2017-07-13 02:29:06
EYMS'de Yeni Transferler Yolda
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Bolu Termal’de kamp çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren sarı siyahlılarda, antrenmanlar keyifli geçiyor.

Düz koşu ile başlayan antrenman, keyifli bir ısınma hareketiyle devam etti. Kampa sonradan katılan Issiar Dia, İssam Chebake, Khalid Boutaibi’nin takıma kısa sürede uyum sağlamaları teknik heyetin yüzünü güldürdü.

İstanbul’da resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra Bolu Termal’deki kampa katılan tecrübeli stoper Yalçın Ayhan, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

ÇİFTETELLİ CEZASI

Antrenmanda çalışmalar esnasında hata yapan futbolcular çiftetelli ile cezalandırıldı. Hata yapan oyuncular çiftetelli oynarken, arkadaşları ise alkışlayarak tempo tuttu.

Düdükten sonra belirli alana yetişmek için oyuncular büyük çaba harcadı. Alana yetişemeyen futbolcular çiftetelli oynadı. Yabancı oyuncuların çiftetellisi ise renkli görüntülere sahne oldu.

Daha sonra futbolcular 3 gruba ayrılarak pas ve top kapma çalışması yaptı. Beyaz ve yeşil gruba ayrılan futbolcular, top kapma çalışmasında hırslı ve istekli bir görüntü ortaya koydu.

KAMPTA DEĞERLENDİRME

Kulüp başkanı Adil Gevrek, sportif direktör Ali Ravcı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Bolu Termal’de kamp çalışmaları sonrası bir araya geldi.

Transfer çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda bazı oyuncuların izlendiği ve bu oyuncularla ilgili görüş alış verişinde bulunulduğu öğrenildi.

Uzun süren görüşmenin olumlu geçtiği ve izlenen birkaç futbolcuyla ilgili girişimlere başlanacağı kaydedildi.

Öte yandan sarı siyahlı takımın Perulu sol bek Yoshimar Yotun ile her konuda anlaşma sağladığı ancak sözleşmesinin devam ettiği kulübü Malmö’nün fiyatını artırdığı için transferin bitirilemediği öğrenildi.

Peru Lima doğumlu 27 yaşında ve 1,71 metre boyundaki sol bek, Malmö’nün formasını giyiyor. Takımla sözleşmesi 31 Aralık’ta sona erecek olan Yotun, Önlibero, Sol Kanat, Merkez orta saha, Orta saha sağ, Orta saha sol ve Sol bek mevkilerinde forma giyebiliyor.

ÜÇ FUTBOLCU AYRI ÇALIŞIYOR

Sarı siyahlı takımda kamp çalışmalarına sonradan dahil olan stoper Yalçın Ayhan takımdan ayrı bir çalışma gerçekleştiriyor. Tecrübeli futbolcu, kendisi için hazırlanan özel program dahilinde kamp eksiğini gidermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sezonun sona ermesinin ardından kasığından ameliyat olan Micheal Pereira ile hafif sakatlığı bulunan Eren Tozlu da takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyorlar. İki oyuncu, fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam ediyor.

 

YENİ TRANSFERLER YOLDA

Süper Ligin ilk haftasında Malatya’da Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor.

Takımın Bolu Termal’de devam eden birinci etap kamp çalışmalarını ziyaret eden kulüp başkanı Adil Gevrek, takıma 5 nokta transfer kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın sunduğu rapor doğrultusunda hareket eden yönetim, eksik görülen mevkiler için görüşmelerini sürdürüyor. Yönetimin sol bek, stoper, ön libero, on numara ve santrafor arayışı çerçevesinde en az 5 oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

İKİNCİ ETAP KAMP ÇALIŞMALARINDA ÜÇ HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK

Evkur Yeni Malatyaspor, sezon hazırlıkları çerçevesinde ikinci etap kamp çalışmalarını Topuk Yaylası’nda gerçekleştirecek.

Bolu Termal’deki kamp çalışmalarının 15 Temmuz’da tamamlanmasının ardından takım 18 Temmuz’da Topuk Yaylası’nda toplanacak ve ikinci etap kamp çalışmalarına start verecek.

Sarı siyahlılar, Topuk Yaylası’ndaki kamp çalışmaları çerçevesinde 22, 25 ve 27 Temmuz’da hazırlık karşılaşmaları oynayacak.

TSYD TURNUVASINA KATILACAKLAR

Sarı siyahlılar, kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra 4-5 Ağustos tarihlerinde Ankara 19 Mayıs Stadı’nda düzenlenecek olan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD)Ankara Kupası Futbol Turnuvasına katılacak.

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Ligi ikinci sırada tamamlayarak, Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor, her sezonun başında organize edilen TSYD Kupası’nda Osmanlıspor, Kardemir Karabükspor ve Gençlerbirliği takımlarıyla mücadele ederek, bir anlamda Süper Ligin provasını yapmış olacak.

Malatya ekibi daha sonra Malatya’ya dönerek, ligin ilk haftasında sahasında Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • takip (6 yıl önce)
    On numara mevkiine nestor camacho transferi düşünülebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    yotunu göztepe almış gecen yılda malatyanın aldıgı almak istedigı oyuncuları alıyorlardı aynı davranışları devam ediyor transeferler sessiz bitirilmeli göztepenin kulağı malatyada
    0
    0
    Yanıtla