SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin 2. Yarı Kombine Biletleri Satışta

0
Güncellendi - 2019-01-13 21:44:24
EYMS'nin 2. Yarı Kombine Biletleri Satışta
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da, 2018-2019 sezonu ikinci yarı kombine satışları başladı.

Süper Lig’de başarılı bir ilk yarıyı geride bırakan ve Ziraat Türkiye Kupası’nda da yoluna devam eden Evkur Yeni Malatyaspor’da, ikinci yarı kombine satışlarının başladığı bildirildi. Kombineler, Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig müsabakalarının tamamında geçerli olacak.

Evkur Yeni Malatyaspor’da, 2018-2019 sezonu ikinci yarı kombine fiyatları şöyle:

Birinci kategori (batı alt tribün)-350 TL

İkinci kategori (batı üst tribün)-250 TL

Üçüncü kategori (doğu alt tribün)-150 TL

Dördüncü kategori (doğu üst tribün)-125 TL.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • PAŞA44 (5 yıl önce)
    asılın kombinelere takımı desteklemeye gidelim takımı uefa ya göndermemiz lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)
    bilerek mi cumartesi yapmışlar maçları izin alamıyoruz çalışıyoruz. pazarları yada pazartesileri olsa da gitsek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa korkmaz (5 yıl önce)
    Bilet almak dorun deil aldırmak marifet hiç bir maçı kaçırmayan 5 kişilik bi ekibiz fakat sadık ve boitap gitti yerine adam alınmadı taraftar erol hoca giderse stada adım atmaz bu böle biline bilet almak dediğinşey nedirki alıyoruz fakat adil başkan hep duruyo duruyo kimseyi almıyo erol bulut işk hamleyi yaptı eğer adil başkan yapmazsa transferleri gakım körü sadığın cezalı olduğu son maçı düşünün basıl aradık umut rovaşata golümü atmıştı attı işte sadık sigortamızdı artık tok gol atmak dışında takım savunmasına deseteği bizi boitaba hastı ama oda gitti mustafa akbaş sakattı niye aldınız barış yiğit hadi gakasta geldi yani işler nanay
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Malatya insanı bu fiyatları veremez. Malatya insanı gariptir, garibandır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cos han (5 yıl önce)
    Bedava bilet...haydi bakalım hücum
    0
    0
    Yanıtla