SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS'nin 8 Günlük Antalya Kampı Başlıyor

0
Güncellendi - 2019-03-22 16:39:26
EYMS'nin 8 Günlük Antalya Kampı Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, milli maç ve seçim nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da kamp çalışması yaparak değerlendirecek. Kamp çalışmalarına yarın  başlayacak olan sarı kırmızılılar, 8 günlük bir program dahilinde çalışacak.

Süper Lig'de geride kalan 26 haftada 10 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, haftayı beşinci sırada tamamladı. Ligin ilk yarısında 29 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci yarıda oynadığı 9 karşılaşmada hanesine 8 puan yazdırabildi.

Ligin ikinci yarısında sadece 2 galibiyet alabilen Evkur Yeni Malatyaspor'a, milli maç ve seçim nedeniyle lige verilen ara ilaç gibi geldi. Sezonun ikinci yarısında üst üste yaşanan sakatlıklar nedeniyle zorlu günler geçiren sarı kırmızılılar, Antalya'daki kamp çalışmasını en iyi şekilde değerlendirip, hem Ziraat Türkiye Kupası hem de Spor Toto Süper Lig'de yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyor.

8 günlük kamp çalışmaları süresinde 1 hazırlık karşılaşması oynamayı planlayan sarı kırmızılılarda, sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan stoper Mina ile kanat oyuncusu Bifouma takımla birlikte kamp çalışmalarında yer alacak. Sakatlığı nedeniyle İstanbul'da tedavisi devam eden forvet oyuncusu Kamara ise kamp çalışmalarına gecikmeli olarak dahil olacak.

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade etti.

Bulut, milli ara kapsamında Antalya'da 8 günlük bir kamp çalışması yapacaklarını kaydederek, "Milli ara dolayısıyla Antalya'da toplanacağız. Burada 8 günlük bir kamp çalışmamız olacak. Sakatlarımızda takıma katılmış olacak. Takımın tamamının bizimle olacak olması sevindirici. İlk kez tam anlamıyla bir arada çalışacağız. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz" dedi

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız