SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS'nin Antalya Maçı Yeni Stadda

0
Güncellendi - 2017-08-11 16:57:56
EYMS'nin Antalya Maçı Yeni Stadda
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor ile Antalyaspor arasında 26 Ağustos’ta oynanacak karşılaşmanın Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacağı açıklandı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Evkur Yeni Malatyaspor-Osmanlıspor müsabakanın Malatya İnönü Stadı’nda oynanacağı ancak bir sonraki iç saha maçının ise yeni statta oynanacağı bildirildi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “5 Ağustos 2017 Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yapmış olduğu 27 bin 44 seyirci kapasiteli Malatya Stadyumu’nda TFF 2017-2018 Ligi İlhan Cavcav Futbol Sezonunun ilk maçı olan Evkur Yeni Malatyaspor-Osmanlıspor futbol müsabakasının kendi saha ve seyircisi önünde oynanması için hazırlıklar tüm hızıyla devam etmektedir. Ancak Evkur Yeni Malatyaspor’un 2016-2017 sezonundan almış olduğu kendi sahasında 1 maç seyircisiz oynama cezasının ilk maça denk gelmesi nedeniyle; 13 Ağustos 2017 Pazar günü saat 20.00’de oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor-Osmanlıspor futbol müsabakasının seyircisiz olarak İnönü Stadyumu’nda oynanmasına, 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak Yeni Malatyaspor-Antalyaspor futbol müsabakasının ise coşkulu Malatyaspor taraftarıyla bütünleşerek, yeni stadın açılışının Malatyaspor taraftarıyla birlikte taraftar gücünü de yanına alarak Malatya Stadyumu’nda oynanması TFF ve diğer yetkili kurumlarca uygun görülmüştür” denildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Uyuyan Malatyalilar (6 yıl önce)
    İnandim... siz de inandiniz mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Ayataça bence de ii melo da söyleniyor inş o da gerçekleşir
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    şimdiye kadar neredeydin Gsim şadi bey. İstifa bir erdemdir bilene içine ettiniz güzelim Malatya'nın sen bilmezmisin stadların için UEFA kriterlerini salla başı al maaşı olmaz. İşinizi takip edin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    o stad da maç oynanmaz rezillik bu birde şişe şişe stad açıyorlar 6 yılda yapıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)Kamil isimli kullanıcı yorumuna
    KAMİLCİM SEN O STADA MAÇA GİTMESEN DE OLUR GEREK YOK EVDE OTUR YETER...
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Ah bir inanabilsek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Oh beeee .. yalnız şuanki passoligin yarısıalaya dışından. Bu passolig sayisi ile bir kat bile dolmaz. 80 90 binleri bulmaliyiz. Herkes her maça gidemiyecegine göre .HAYDİ PASSOLİG ALMAYA..
    0
    0
    Yanıtla
  • ceyhun (6 yıl önce)
    arkadaslar trabzonspordan aytaç kara 1 yıllığına kiralanmıştır.kulübümüze hayırlı olsun.iyi transfer bence
    0
    0
    Yanıtla