SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS'nin Bolu'ya Galibiyeti Yok

0
Güncellendi - 2016-12-23 03:11:22
EYMS'nin Bolu'ya Galibiyeti Yok
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de sıkıntılı günler geçiren ve son 5 haftada 2 puan toplayabilen Evkur Yeni Malatyaspor, ilk yarının son maçında Boluspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşma Cumartesi günü 13.00’da Bolu Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Ligde geride kalan 5 haftada 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Evkur Yeni Malatyaspor, üçüncü sıraya gerilerken, 15’nci haftada deplasmanda Şanlıurfaspor’a farklı mağlup olan Boluspor, haftayı 26 puanda tamamladı.

Devre arasına moralli girmeyi hedefleyen iki takımın mücadelesinde Boluspor ile Yeni Malatyaspor, 24 Aralık Cumartesi günü 13.00’da Bolu Atatürk Stadı’nda kozlarını paylaşacak.

BOLUSPOR’UN ÜSTÜNLÜĞÜ BULUNUYOR

İki takım geçtiğimiz yıl TFF 1. Lig’de ve sezon başında da hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya gelmişti.

Tarihlerinde 3 kez karşı karşıya gelen iki ekip arasında Boluspor’un üstünlüğü bulunuyor. 3 maçın ikisi Boluspor’un üstünlüğüyle sonuçlanırken, 1 karşılaşma ise berabere tamamlandı.

İki takım geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de karşılaştı. 26 Aralık 2015’te Bolu’da oynanan karşılaşmayı Boluspor 3-1 kazandı. Ligin ikinci yarısında 13 Mayıs 2016 yılında Malatya İnönü Stadı’nda oynanan karşılaşmayı da Boluspor 3-1 kazandı.

Boluspor ile Evkur Yeni Malatyaspor, sezon başı hazırlık kampında hazırlık maçı oynamıştı. 6 Ağustos 2016’da oynanan hazırlık maçı 1-1 sonuçlandı.

EVKUR YENİ MALATYASPOR 5 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Sezona muhteşem bir başlangıç yapan Evkur Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 5 maçta sadece 2 puan topladı.

Ligde 5 maçtır büyük bir kabus yaşayan sarı kırmızılılar, bu süreçte 3 mağlubiyet, 2’de beraberlik alarak bire anlamda galibiyeti unuttu.

Sarı kırmızılılar, ligin 11’inci haftasında deplasmanda Eskişehirspor’a 2-0, 13’ncü haftada deplasmanda Göztepe’ye 2-0, 14’ncü haftada da sahasında Bandırmaspor’a 1-0 mağlup olurken, 12’nci haftada sahasında Giresunspor ile 1-1, 15’nci haftada da yine sahasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Evkur Yeni Malatyaspor’da Boubacar Diabang Dialiba’nın 10 golü bulunuyor.

BOLUSPOR 2 GALİBİYET 3 MAĞLUBİYET ALDI

Zirve takibini sürdüren Boluspor ise lige aldığı istikrarsız sonuçlarla dikkat çekiyor. Kırmızı beyazlılar, geride kalan 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı.

Boluspor, sahasında Altınordu’yu 3-2, deplasmanda ise Adana Demirspor’u 2-1 yenerken, Bandırmaspor’a 1-0, Balıkesirspor’a 3-2, Şanlıurfaspor’a da 4-0 mağlup oldu.

Türkiye kupasında da yoluna devam eden Boluspor, oynadığı son iki maçta Darıca Gençlerbirliği’ni 3-1 yenerken, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.

Boluspor’un golcüsü Rydell Poepon’un 11 golü bulunuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Artık öyle böyle bir an önce sıkıntıdan kurtulmak lazım. İnşaallah bolu maçı dõnüm maçı olur.30 puana çıksak devamı gelir.Biraz da transfer gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • YORGUN (7 yıl önce)
    İZMİR takımlarının hatırına bu defa GALİP çünkü BOLU izmir takımlarına rakip MALATYA değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • fk4444 (7 yıl önce)
    yeni stadın son halını ve resımlerını paylasın hep sabıt haber yapıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla