SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin İftar Yemeğinde Forma Tanıtımı

0
Güncellendi - 2018-06-11 04:04:07
EYMS'nin İftar Yemeğinde Forma Tanıtımı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, “Deplasmana gelen takımların korkulu rüyası olan bir Malatyaspor yapmak istiyoruz. Hocamızla, sportif direktörümüzle, teknik heyetimizle, taraftarlarımız hep beraber inşallah Süper Lig’de kalıcı oluruz” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un iftarı Four Seasons Otel’de gerçekleşti. İftara Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Malatyaspor eski Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Teknik Direktör Erol Bulut, Beşiktaş yöneticisi Ahmet Ürkmezgil, Hamit Altıntop, Mert Korkmaz, Hasan Özer, Yücel İldiz ve çok sayıda davetli katıldı.

2 yıldır iftar yemeği organize ettiklerini belirten Adil Gevrek, “İstanbul’daki Malatyalılar, 4 yıl içerisinde çok destek verdiler. Onun için İstanbul’da beraber olalım dedik. Malatyaspor’un bir şehir için ne kadar önemli olduğunu, değer sağladığını gördük. Çünkü Malatyaspor’un başarısı için hepimiz bir aradayız. Futbolun sadece sahada olmadığını burada da görüyoruz. Futbolun bir şehir için ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Bir bölge takımı olarak da Doğru ve Güneydoğu’nun tek temsilcisiydik. Şimdi Erzurum’da çıktı. İnşallah o bölgede Süper Lig takımları çoğalır. Malatya, geçmişte de o bölgede ağabeylik yapmıştır. Evkur Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Beye teşekkür ediyorum. İki senedir ana sponsorluğu yapıyorlar” diye konuştu.

“Deplasmana gelen takımların korkulu rüyası olan bir Malatyaspor yapmak istiyoruz” 

Bir il için Süper Lig’deki takımının önemli olduğunu söyleyen Gevrek, “O anlamda ben özellikle iş adamlarımızı, siyasetçilerden destek istiyoruz, Malatyamız için bir olalım. 3 yıl içerisinde 2 şampiyonluk yaşadık. İnşallah bu senede Süper Lig’de hak ettiği yerde üst sıralara taşırız. Deplasmana gelen takımların korkulu rüyası olan bir Malatyaspor yapmak istiyoruz. Hocamızla, sportif direktörümüzle, teknik heyetimizle, taraftarlarımız hep beraber inşallah Süper Lig’de kalıcı oluruz” şeklinde konuştu.

Erol Bulut: “Yeni sezonda daha büyük hedeflere ulaşmak istiyoruz” 

Sonuna kadar Yeni Malatyaspor’da olacaklarını belirten Erol Bulut ise, “Allah şükürler olsun bu yıl futbolcularımızla iyi bir başarıya imza attık. Zor bir süreçten geçtik. Sıkıntılarımız vardı. O sıkıntılarımızı atlatmaya çalıştık. O kısa dönemde bazı şeyleri değiştirdik. Takımın içerisindeki arkadaşlığı sağladık. İyi ve savaşan bir takım ortaya çıktı. Lige heyecan katan bir takım ortaya çıktı. İstediğimize ulaştık. Yeni sezonda daha büyük hedeflere ulaşmak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Yemek organizasyonun ardından Evkur Yeni Malatyaspor’un Spor Toto Süper Lig’de gelecek sezon giyeceği formalar tanıtıldı.

İstanbul, iha- 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Malatyam İÇİN (5 yıl önce)
    Efsane mizin rengi bozulmaz İnşaallah isim değişikliğide olur. EFSANE geri döner.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    En guzel forma siyah sari,kirmizi boyle, forma Olmasi,gerekir destek olanlara. Tesekkurler
    0
    0
    Yanıtla
  • köylü (5 yıl önce)
    Herhalde bu formaları Malatyaspor Bayanlar kulübünde ter döken fotodaki ablalar giyecek? Biz erkekler ne diye hanım ablaların kılık kıyafetine yorum yapıyoruz ki?
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    geçin artık şu sarı kırmızıyı kardeşim. o efsane malatyasporda kaldı. takımın rengi sarı siyah. başka takımlar renksizler, armasızlar diye alay ediyor. bence ortadaki forma 10 numara.
    0
    0
    Yanıtla
  • katılıyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yoldaş (5 yıl önce)
    Malatyada maça gidenlere soruyorum "İnönü Stadına Veda Yemeği" verilirken neden başkan vs diğerleri oraya katılmak yerine aynı gün "İstanbul" da yediler yemeklerini?... Adam yerine koyulmamaya devam maçlara gidin tamam mı sakın ha aksatmayın kendinizi iyice ayak altı edin... "MÜSTEHAK SİZLERE"
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit (5 yıl önce)
    olacak olacak zamanla forma kalitesi de artar. Adam gibi transfer yapsınlar bir de şu tesislere bi el atsınlar yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Bu takım Malatya takımı Başkan İstanbul da ne iftar yemeği ne forma tanıtımı koltuk için başkanlık yapmayın Malatya için yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (5 yıl önce)
    Forma tasarımı sıfır hiç yenilik yok. Tamamen çalıntı. Bu kadar da amatör bir çalışmayı kabul etmek gerçekten ufkunuzun genişliğini gösteriyor. Umarım bu hatanızdan dönersiniz. Y.Malatyaspor başkanı olarak birliktende bahsetmeyin. Kulüp olarak 4 senedir Istanbul'da iftar veriyor, aynı organizasyonu Malatyada yapmayarak bir yanlış daha yapıyorsunuz. Bu arada Hikmet Başkanın o iftar programına çağrılması ve katılmasi, ne diyelim hayırlısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer Asaf (5 yıl önce)
    İnşallah bu formalar gerçek değildir. Malatyalı tekstilciler bile bu italyan firmadan çok daha kaliteli, albenisi olan tasarımlar çıkartırdı. Eğer seri üretime geçilmediyse en azından ufak dokunuşlar yapıp daha gösterişli formalar çıkartılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • zeki (5 yıl önce)
    Herhangi bir sarı siyah forma bu formalardan daha kaliteli durur.(ortadaki forma gibi) Bu kadar sarı kırmızı takımın olduğu yerde garip bir imajla takılıyoruz. Rıdvan bile diline dolamıştı bir ara, logo farklı renk, forma farklı renkler diye... Herhalde içimzdeki GS lobisi ağır basıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (5 yıl önce)
    Yıllardır yazıyoruz 1984 de kadar malatya spor sarı siyahlı rengi giymiş 1984 te o zamanki yönetim sarıkırmızya karar vermiş GS ya özdeşmiş rengi taşımak giymek istemiyorum ve de almıyorum bu yüzden evimde iş yerimde Malatya forması yok yanlış anlaşılmasın Malatya dışında tutuğum takım iranda Türk takımı olan traktör sazdır Malatya nın rengi kayısı kökü ve kayısı kendi rengi sarısiyahlı yada kayısı yaprağı sarıyeşil olmaloı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet K. (5 yıl önce)
    Yönetimin en büyük problemi istikrarlı ve kaliteli forma kullanamamak,mesela sarı siyah forma için hiç bir zaman sadece sarı siyah forma olmadı herzaman mutlaka siyah kırmızı oldu içinde...
    0
    0
    Yanıtla
  • Polat (5 yıl önce)
    Geçen yılki goztepe formaları onu dami çaldınız yazık harbiden ki ne yazıkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Bu tipleri çokmu aramışlar felaket güzelller formalarımızda resmen çığır açmış tshirt den bozma saçma sapan tasarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Metin H. (5 yıl önce)Mert isimli kullanıcı yorumuna
    Arkadaş dünyanın en yakışıklı kişisi olduğu için ego tavan. Bu mübarek günde insanlara yüksekten bakmak, hor görmek ya da görünüşlerini eleştirmek, geldiğimiz son noktayı gözler önüne seriyor. (Toplumdaki kadınlarımızın her biri bir çiçeğin tanımı niteliğindedir.) Herkesin Kadir Gecesi Mübarek Olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş formalara laf söylemiş sanırım okuman kıt senin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Metin H. (5 yıl önce)Yoldaş isimli kullanıcı yorumuna
    Orada noktalama işereti olmadığı için iki eleştiri cümlesini ayırt edemiyorsun. Ee sende haklısın Yoldaş:(Anlamı) Yola birlikte gidenlerden birine göre öteki, her biri, yol arkadaşı. Dolayısıyla yeni bir yoruma gerek yok. Yazacağım kelimelere yazık. Çünkü yazmadıklarım yazacaklarına, yazdıklarım ise yazamayacaklarına cevap niteliğinde. O yüzden Hayırlı iftarlar arkadaş?
    0
    0
    Yanıtla
  • şahinbey (5 yıl önce)
    ortadaki forma sanki daha güzel diğer formalar galatasaray formasını andırıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin Galatasaray dan haberin yok hiç böyle saçma sapan forma kullanmadılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (5 yıl önce)
    Yine pazar malı formalar adamlar resmen romen forması yapmışlar hiçmi farkli forma üretemiyorsunuz hikmet tanrıverdi nin yanına gidin ne formalar tasarlatır transfer nasıl yapılır kulüp nasıl yönetilir gidip ders alınn
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (5 yıl önce)Kaplan isimli kullanıcı yorumuna
    Takımı bir daha düşürsün diye mi?
    0
    0
    Yanıtla