SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS'nin Kamara Transferi Tamam

0
Güncellendi - 2019-01-30 17:30:21
EYMS'nin Kamara Transferi Tamam
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Aboubakar Kamara transferinde mutlu sona ulaştı. İngiltere ekibi Fulham'a süre veren sarı kırmızılılar, hem oyuncu hem de kulüple anlaşmaya vardı.

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Fulham’ın santrforu Aboubakar Kamara ile anlaşmaya vardı. Türkiye'ye gelecek olan golcü futbolcuyla sözleşme imzalanacak.

Evkur Yeni Malatyaspor'un bir süredir transfer etmek için yoğun bir mesai harcadığı Aboubakar Kamara ile ilgili sarı kırmızılılar mutlu sona ulaştı. Kulüp başkanı dil Gevrek ve transfer komitesi üyeleri geçtiğimiz günlerde Premier Lig ekiplerinden Fulham’ın santrforu Aboubakar Kamara’nın transferini bitirmek için İngiltere'ye gitmişti.

Kamara ile her konuda anlaşmaya varan yönetim, Fulham’ın oyuncuyu İngiltere Championship’ten bir takıma göndermek istemesi üzerine son teklifini sunup, beklemeye geçmişti.

Fulham'ın, Evkur Yeni Malatyaspor'a olumlu cevap verdiği ve Aboubakar Kamara'nın Türkiye'ye gelerek, sarı kırmızılı takımla sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mehmet (5 yıl önce)
    MALATYADA COK FAYDALI OLUR AVURPADA IRKÇILIK ÇOK SIYAHI OLDUGU IÇIN HER ZAMAN 2 CI SINIF O NEDENLE ÇILDIRMAMAK ELDEN DEGIL MALATYADA ÇOK MUTLU OLACAK BUNDAN EMIN OLUNUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Ufuk (5 yıl önce)
    Bomba transfer..Ligi alt üst edecez inş!..hoşgeldin kamaraaaa?❤️
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Fulham ingiliz kulüplerine gitmesini istiyordu ama vukuatlarından dolayı kimse yanaşmadı.inşallah bize gelincede takım arkadaşlarını ve kulüp personelini dövmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇOK SAÇMA SAPAN YORUMLARIN KERNEKLİ ALİ EFENDİ !
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Sıkı dur Hıncal Uluç bir kara bela daha geliyor gerçi çoktan kabuskarına girmiştir.Büyük Malatya taraftarı gün birlik günü takımımıza sahip çıkalım c.tesi günü stadı tam dolduralım kazandığımızda deliye dönenleri çıldırtalım Taraftar derneklerinden güzel organizasyonlar bekliyoruz tepkimiz medeni ama çekemeyenlere kapak olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    HAYIRLI OLSUN BAŞKANA EROL HOCAYA TEŞEKÜRLET
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (5 yıl önce)
    Eger dogru ise süper transfer.
    0
    0
    Yanıtla